SGK Yeni Personel Alımı İçin İlan Yayımladı

Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından yayımlanan ilanda, 7 farklı şehirde istihdam etmek üzere 51 personel alımı yapılacağına yer verildi. İlan detayları haberimizde.

SGK Yeni Personel Alımı İçin İlan Yayımladı

SGK kamu personeli alacak.

Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından yayımlanan ilanda Kurumsal Çocuk Bakım Hizmetleri Yoluyla Kayıtlı Kadın İstihdamının Desteklenmesi Projesi kapsamında sözleşmeli personel alımı yapılacağına yer verildi. 51 personel alımı için yayımlanan ilanda adaylar 33 ay süre ile istihdam edilecektir. 

ALIM YAPILAN KADROLAR VE ADAYLARIN İSTİHDAM EDİLECEĞİ İLLER

BAŞVURU ŞARTLARI

İlana başvuru yapacak adayların aşağıdaki şartları taşıması gerekmektedir.

  • Başvurulacak pozisyonlar için “Aranan Asgari Nitelikler” kısmında belirtilen nitelikleri taşıyor olmak ve bu durumlarını ispatlar belgeleri teslim etmek,
  • Güvenlik soruşturması engeli bulunmamak (Ön başvuru için beyan yeterlidir. Kurum ilave bilgi isteme ve araştırma yapma hakkını saklı tutmaktadır. ),
  • Kamu haklarından mahrum bulunmamak (Ön başvuru için beyan yeterlidir. Kurum ilave bilgi isteme ve araştırma yapma hakkını saklı tutmaktadır.),
  • Erkek adaylar için askerliğini tamamlamış veya askerlikten muaf olmak,
  • Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek hastalığı bulunmamak (Ön başvuru için beyan yeterlidir. Kurum ilave bilgi isteme ve araştırma yapma hakkını saklı tutmaktadır.)
  • Yurt içi/yurt dışı seyahat engeli bulunmamak (Ön başvuru için beyan yeterlidir. Kurum ilave bilgi isteme ve araştırma yapma hakkını saklı tutmaktadır.)

BAŞVURU ŞEKLİ

İlana başvuru şekli şu şekilde;

Adaylar Ankara merkez ve proje illeri için her pozisyona ayrı ayrı başvuru yapacaktır.

En fazla üç adet pozisyona başvuru (aynı ya da farklı illerdeki aynı ya da farklı 3 pozisyon kastedilmektedir.) yapılabilecektir. Örneğin, bir aday Ankara merkez proje asistanı, Ankara yerel proje asistanı ve Ankara idari işler uzmanı pozisyonlarına başvuru yaptığında başvuru hakkı dolacaktır. Aynı şekilde, İstanbul idari işler uzmanı, Ankara yerel proje asistanı ve Bursa yerel destek ekibi lideri pozisyonlarına başvuru halinde de başvuru hakkı dolacaktır.

Üçten fazla başvuru yapan adayların, başvurdukları duruma göre ilk üç tercihleri esas alınacak, diğerleri dikkate alınmayacaktır.

Sosyal Güvenlik Kurumu internet adresinden www.sgk.gov.tr temin edilecek başvuru formu ile özgeçmiş ve aşağıda sayılan belgeler, elden veya posta yoluyla aşağıda yer alan adrese teslim edilecektir:

“Sosyal Güvenlik Kurumu B Blok Kurum Gelen Evrak Servisi (Z-28) Ziyabey Cad., No:6, Çankaya, 06520, Ankara”

Aşağıda sayılan belgeler, kapalı zarf içerisinde sunulmalı ve başvuru yapılan her bir pozisyon için hazırlanan her bir zarfın üzerinde mutlaka aşağıdaki bilgiler yer almalıdır:

  • Adayın adı ve soyadı;
  • Başvurduğu pozisyon; (Ör: Ankara Merkez Proje Asistanı)
  • Başvuru yapmak istediği pozisyonun tercih sırası; (Ör: 1. Tercih)
  • “T.C. Sosyal Güvenlik Kurumu Avrupa Birliği ve Dış İlişkiler Daire Başkanlığı Proje Personeli Seçme Sınavı” ibaresi.

Aday tercih önceliğini zarf üzerinde belirtecektir. Birden fazla pozisyona başvuran adaylar her bir pozisyon için hazırladıkları zarfları, toplu olarak büyük bir zarfın içerisine  koyup gönderebileceklerdir. Fakat bu durumda her başvuru için ayrı zarf ve ilgili belgelerin hazırlanması gerekmekte olup her bir başvurunun tercih sırası da açık olarak büyük zarfın üzerinde toplu bir şekilde ve her bir başvuru zarfının üzerinde ayrı ayrı belirtilmelidir.

Zarfın üzerinde yukarıda belirtilen bilgilerin bulunmaması adayın elenmesine neden olabilir.

Başvurular için son tarih 05.04.2019 mesai bitimi olarak belirlenmiştir. Posta yoluyla yapılacak başvurularda postadaki gecikmeler ve diğer sebeplerle bu tarihten ve saatten sonra başvuranların başvuruları dikkate alınmayacaktır. (Taahhütlü gönderimlerde gönderim tarihi esas alınır.)

İlan metni için TIKLAYIN

KAMUBULTENİ.COM  |  ANKARA