Şehir Hastanelerine Binlerce Mülakatsız Kamu Personel Alımı

Şehir hastanelerine KPSS tercihleri kapsamında en az lise mezunu adaylar arasından personel alımı yapılıyor. Yapılan uyarıda başvuruların 1 Nisan 2020 günü sona ereceğine yer verildi.

Şehir Hastanelerine Binlerce Mülakatsız Kamu Personel Alımı

Şehir hastanelerine personel alımı.

KPSS 2020/5 tercihleri kapsamında şehir hastanelerine en az lise mezunu adaylar arasından personel alımı yapılıyor. Farklı kadrolara yapılan personel alımında başvurular 1 Nisan 2020 günü sona eriyor.

MÜLAKATSIZ OLACAK

KPSS tercihleri kapsamında şehir hastaneleri bünyesine yapılan sağlık personeli alımında adaylar, hemşire, ebe, sağlık teknikeri, sağlık teknisyeni, diyetisyen, fizyoterapist ve diğer sağlık kadrolarında istihdam edilecek.

EN AZ LİSE MEZUNU

En az lise mezunu adaylar arasından yapılan personel alımlarına baktığımızda İlk ve Acil Yardım Teknisyeni, hemşire, tıbbi sekreter, Sağlık Teknikeri (Adli Tıp , Ameliyathane Teknikeri, Anestezi, Diyaliz, Fizik Tedavi, İş ve Uğraşı Terapisti, Odyoloji, Tıbbi Sekreter, Radyoterapi, Laboratuvar, Çevre Sağlığı, Ortopedi, Elektronörofizyoloji, Evde Bakım, Röntgen, Eczane, Odyometri) Diyetisyen, Sosyal Çalışmacı, Ebe, Fizyoterapist, İş ve Uğraşı Terapisti, Odyolog, Perfüzyonist, Psikolog, Çocuk Gelişimci, Dil ve Konuşma Terapisti kadrolarına personel alımı yapıldığı bildirildi.

Lise mezunu kadrolar için TIKLAYIN

Ön lisans mezunu kadrolar için TIKLAYIN

Lisans mezunu kadrolar için TIKLAYIN

BAŞVURU

Yukarıda kılavuzda yer alan kadrolara başvuru yapmak için ais.osym.gov.tr adresine gitmeniz gerekmektedir. Bu adreste , KPSS 2020/5 başvuru linkine tıklayın ve açılan sayfada tc kimlik numaranız ve şifrenizle giriş yapın. 

Giriş yaptıktan sonra açılan tercih ekranında , tercih kodunu girin ve tercihlerinizi ÖSYM 'ye iletin.

Tercihlerinizi yaptıktan sonra 20 TL olan tercih ücretini anlaşmalı bankalara yatırın.

Tercih yatırma işlemi ise 2 Nisan 2020 günü saat 23.59 'da sona erecek. 

KAMU İŞ İLANLARI İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN:

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN