Sayıştay 60 KPSS ile 2 Kamu Personeli Alacak

Sayıştay Başkanlığı KPSS 60 puan şartı ile kadın adaylar arasından kamu personeli alımı yapacak. İlan bugün yayımlandı ve başvurular başladı.

Sayıştay 60 KPSS ile 2 Kamu Personeli Alacak

Sayıştay 60 KPSS ile kamu personeli alacak.

Sayıştay Başkanlığı tarafından bir ilan yayımlandı. Devlet Personel Başkanlığı resmi internet sayfası aracılığıyla yayımlanan duyuruda Okul Öncesi öğretmeni kadrosuna 1, Çocuk Gelişimcisi kadrosuna 1 olmak üzere toplamda 2 kamu personeli alımı yapılacağına yer verildi. 

Sayıştay Başkanlığı Sosyal İşler Birim Başkanlığına bağlı Kreş ve Gündüz Bakımevi Müdürlüğünde 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 4/B maddesine göre istihdam edilecek personellerde aranan şartlar ve başvuru detayları haberimizde.

BAŞVURU GENEL ŞARTLARI

İlana başvuru yapacak adayların aşağıdaki başvuru genel şartlarını taşıması gerekmektedir:

  • 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun değişik 48 inci maddesinde belirtilen şartları taşımak.
  • Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak.
  • Sözleşmeli Öğretmen (Okul Öncesi) 2018-2019 KPSS sınavından KPSSP121 puan türünden 60 (altmış) ve üzerinde, Sözleşmeli Çocuk Gelişimcisi için ÖSYM tarafından yapılan 2018 -2019 yılına ait Kamu Personel Seçme Sınavında KPSSP10 puan türünden 60 (altmış) ve üzerinde puan almış olmak.
  • Bu ilanın 3.2 nci maddesinde belirtilen belgeleri 22 Ekim 2019 tarihinde mesai bitimine kadar eksiksiz şekilde teslim etmek.

MEZUNİYET ŞARTI

1 Lisans mezunu kadın Okul öncesi öğretmeni alımında mezuniyet şartı şu şekilde;

Fakültelerin Anaokulu Öğretmenliği, Ana Okulu Öğretmenliği, Çocuk Gelişimi ve Okul Öncesi Eğitimi Öğretmenliği, Çocuk Gelişimi ve Okul Öncesi Öğretmenliği, Okul Öncesi Eğitimi Öğretmenliği, Okul Öncesi Öğretmenliği, Okul Öncesi Eğitimi lisans programlarının lisans programlarının birinden mezun olmak

1 Lisans mezunu kadın Çocuk Gelişimcisi alımında mezuniyet şartı şu şekilde;

Fakültelerin Çocuk Gelişimi veya Çocuk Sağlığı ve Gelişimi, Çocuk Gelişimi ve Eğitimi, Anaokulu Öğretmenliği, Ana Okulu Öğretmenliği, Çocuk Gelişimi ve Okul Öncesi Eğitimi Öğretmenliği, Çocuk Gelişimi ve Okul Öncesi Öğretmenliği, Okul Öncesi Eğitimi Öğretmenliği, Okul Öncesi Öğretmenliği, Okul Öncesi Eğitimi lisans programlarının lisans programlarının birinden mezun olmak. Pedagojik Formasyon almış olmak

BAŞVURU

İlana başvurular 22 Ekim 2019 tarihine kadar yapılacak. Başvuru yapmak isteyen adayların aşağıdaki evraklarla birlikte müracaatını “İnönü Bulvarı, No:45, Balgat / Ankara” adresine şahsen veya posta yolu ile yapması gerekmektedir.

  • Sözleşmeli Personel Başvuru Formu
  • Diploma aslı veya noter, okul ya da Kurum tarafından onaylı örneği (diplomanın düzenlenmemiş olması halinde, öğrenim durumunu belirtmek üzere usulüne göre verilmiş ve daha sonra diploma veya örnekleriyle değiştirilecek belgenin noterden veya okuldan ya da Kurum tarafından onaylı örneği).
  • Okul Öncesi için 2018- 2019 yılına ait KPSSP121 puan türünü içeren sonuç belgesi- Çocuk Gelişimcisi için 2018-2019 yılına ait KPSSP10 sonuç belgesi
  • Başvurduğu pozisyona ait varsa iş tecrübesini gösteren belgeleriyle birlikte detaylı özgeçmişi
  • İbraz ettiği sertifika varsa, bunlara ait sertifika numarası, sorgulama ve doğrulama adresleri, sorgulama şifresi gibi bilgileri içeren belgeler

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA