Sahil Güvenlik Kamu Personeli Alımı Başvuru Ekranı Açıldı 2019

Sahil Güvenlik Komutanlığı 2019 yılı sözleşmeli kamu personeli alımı başvuru ekranı açıldı. Düşük KPSS ile yapılan kamu personeli alımında başvuru detayları, özel şartlar ve başvuru linki kamubulteni.com da. İşte detaylar.

Sahil Güvenlik Kamu Personeli Alımı Başvuru Ekranı Açıldı 2019

Sahil Güvenlik personel alımı başvuru ekranı açıldı.

Sahil Güvenlik Komutanlığı tarafından geçtiğimiz gün bir ilan yayımlandı. Yayımlanan ilanda , lise ve ön lisans mezunu adaylar arasından kamu personeli alımı yapılacağına yer verildi. KPSS puanı ile yapılacak personel alımında başvuru ekranı açıldı ve başvurular internet üzerinden alınmaya başladı. 

Biz de kamubulteni.com olarak bu haberimizde Sahil Güvenlik personel alımı başvuru ekranına ve tüm kadrolar için başvuru şartları detaylarına yer verdik.

HANGİ KADROLARA PERSONEL ALIMI VAR? BAŞVURU ÖZEL ŞARTLARI NELERDİR?

Sahil Güvenlik tarafından yayımlanan duyuruda alım yapılan kadrolar ve her kadro için istenen özel şartlar ile KPSS şartına şu şekilde yer verildi:

BAŞVURU GENEL ŞARTLARI

İlana başvuru yapacak adaylarda yukarıdaki özel şartların yanı sıra aşağıdaki genel şartlar aranır >>

  • 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48’inci maddesinde belirtilen genel şartlara sahip olmak.
  • İlan edilen pozisyon unvanları için mezun olunan okul itibarıyla öğrenim şartını taşımak ve bu öğrenimle ilgili olarak KPSS'ye girmiş olmak.
  • Başvuru bitiş tarihi itibarıyla düzeltilmemiş nüfus kaydına göre 18 yaşını tamamlamış (02 Eylül 2001 ve daha önce doğanlar başvurabilir.) 01 Ocak 2019 tarihi itibariyle 36 yaşından gün almamış olmak (01 Ocak 1984 ve daha sonra doğanlar başvurabilir.). 
  • Daha önceden sözleşmeli personel statüsünde çalışanlar için, başvuru yapacağı tarih itibariyle sözleşme fesih tarihinin üzerinden en az bir yıl geçmiş olmak (Bkz. 7/15754 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı ile yürürlüğe konulan Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına Đlişkin Esaslar Ek Madde-1).
  • Askerlik durumu itibariyle; askerlikle ilgisi bulunmamak, askerlik çağına gelmemiş bulunmak, askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış yahut ertelenmiş veya yedek sınıfa geçirilmiş olmak.
  • İlan edilen pozisyon unvanının hizasında belirtilen niteliklere sahip olmak.

BAŞVURU EKRANI

Sahil Güvenlik resmi sayfasından yayımlanan duyuruda başvuru ekranının açıldığı ve başvuruların başladığına yer verildi. 

Başvuru ekranı için TIKLAYIN

İlana başvuracak diğer kadın-erkek adaylar bu sayfada >> TIKLA KATIL

ALIMIN SONUÇLARINDAN VE YENİ PERSONEL ALIMLARINDAN BİLDİRİMLE HABERDAR OLMAK İÇİN MOBİL UYGULAMAMIZI İNDİRİN >>

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN