Sağlık Bilgi Sistemleri Genel Müdürlüğü'ne Sözleşmeli Personel Alımı Yapılıyor

Sağlık Bilgi Sistemleri Genel Müdürlüğü sözleşmeli personel alımı için 29 Nisan 2019 tarihi itibariyle başlayan başvuru işlemleri, 15 Mayıs 2019 tarihine kadar devam edecek.

Sağlık Bilgi Sistemleri Genel Müdürlüğü'ne Sözleşmeli Personel Alımı Yapılıyor

Sağlık Bilgi Sistemleri Genel Müdürlüğü'nde istihdam edilmek üzere sözleşmeli bilişim personeli alımı gerçekleştirilecek. Konuyla ilgili DPB üzerinden yayımlanan resmi duyuruda, "ve 27097 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan "Kamu Kurum ve Kuruluşlarının Büyük Ölçekli Bilgi İşlem Birimlerinde Sözleşmeli Bilişim Personeli İstihdamına İlişkin Esas ve Usuller Hakkında Yönetmelik’in 8 inci maddesi uyarınca, sözlü ve uygulamalı mülakat sonucunda oluşacak başarı sırasına göre 24 (yirmi dört) sözleşmeli bilişim personeli alınacaktır." ifadelerine yer verilirken, başvuru yapacak adayların 2017 ya da 2018 KPSS'ye girmiş olması, YDS ile ilgili şartları da yerine getirmiş olması gerektiği vurgulandı.

İlkokul, Lise, Önlisans ve Lisans Düzeyinden yeni alım haberleri ve gündemden son dakika gelişmeleri için TIKLA.

BAŞVURULAR 15 MAYIS'A KADAR SÜRECEK

Başvurular 29 Nisan ile 15 Mayıs 2019 tarihleri mesai saatleri arasında Sağlık Bakanlığı Üniversiteler Mah. Dumlupınar Bulvarı 6001.Cadde No:9 Bilkent Çankaya/Ankara adresindeki Sağlık Bakanlığı Genel Evrak Birimine elden ya da posta yolu ile yapılacak.

DETAYLI BİLGİLENDİRME KURUMUN RESMİ İNTERNET SAYFASINDA

Başvuru sırasında talep edilen belgeler, başvuru genel ve özel şartlarının tamamı ve daha fazla bilgi için adaylar, http://www.sbsgm.saglik.gov.tr/ adresini ziyaret edebilirler.