Sağlık Bakanlığı Personel Alımı Başvurusu Sona Eriyor-KPSS'siz ve 50 KPSS ile

Sağlık Bakanlığı sözleşmeli kamu personeli alımında başvurular sona eriyor. En az lise mezunu adaylar arasından yapılan sözleşmeli kamu personeli alımında başvuru bilgileri yazımızda.

Sağlık Bakanlığı Personel Alımı Başvurusu Sona Eriyor-KPSS'siz ve 50 KPSS ile

Sağlık Bakanlığı personel alımı başvurusu sona eriyor.

Sağlık Bakanlığı Türkiye Hudut ve Sahiller Sağlık Genel Müdürlüğü tarafındna yayımlanan sözleşmeli personel alımı ilanında KPSS puan şartı aranmadan ve 50 KPSS puanı ile farklı kadrolara eleman alımı yapılacağına yer verildi. Türkiye Hudut ve Sahiller Sağlık Genel Müdürlüğü taşra teşkilatı bünyesinde istihdam etmek üzere yapılan sözleşmeli kamu personeli alımında başvuru bilgileri yazımızda.

İlana baktığımızda 2  tekniker, 6  teknisyen, 4  gemi adamı ve 1  destek personeli (şoför) kadrosuna olmak üzere toplamda 13 sözleşmeli kamu perosneli alımı yapıldığı görüldü. 

BAŞVURU GENEL ŞARTLARI

Sağlık Bakanlığı HSSGM bünyesinde yapılan sözleşmeli personel alımında başvuru genel şartları şu şekilde:

- Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı olmak,

- Kamu haklarından mahrum bulunmamak,

- 5237 sayılı Türk Ceza Kanununun 53 üncü maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile; kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına ya da affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, milli savunmaya karşı suçlar, devlet sırlarına karşı suçlar ve casusluk, zimmet, irtikâp, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkum olmamak,

- Erkek adaylar için askerlik hizmetini yapmış, muaf veya tecilli olmak,

- 657 sayılı Kanunun 53. Maddesi hükümleri saklı kalmak kaydıyla görevine devamlı yapmasına engel olabilecek vücut ve akıl hastalığı veya vücut sakatlığı ile engelli bulunmamak.

- Sınav tarihi itibarıyla 35 yaşını doldurmamış olmak,

- Son 1 (bir) yıl içerisinde sözleşmeli personel olarak istihdam edilenlerden, hizmet sözleşmesi esaslarına aykırı hareket etmesi nedeniyle kurumlarınca sözleşmelerinin feshedilmemiş olması veya sözleşme dönemi içerisinde Bakanlar Kurulu kararı ile belirlenen istisnalar hariç sözleşmesini tek taraflı feshetmemiş olmak,

- Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak,

- Sınav sonucunda başarılı bulunan adaylarla, 24 saat esaslı çalışmaya engel olmadığını ve sağlık durumunu gösterir tam teşekküllü hastaneden alınmış sağlık kurulu raporu ibraz etmeleri kaydıyla sözleşme yapılabilecektir.

ÖZEL ŞARTLAR

BAŞVURULAR SONA ERİYOR

İlana başvuru yapacak adayların aşağıdaki evraklarla mücadelesini yapması gerekmektedir:

1- Türkiye Hudut ve Sahiller Sağlık Genel Müdürlüğü İnsan Kaynakları Daire Başkanlığı’ndan veya www.hssgm.gov.tr Internet adresinden temin edecekleri başvuru formunu doldurarak İnsan Kaynakları Daire Başkanlığına şahsen müracaat veya son başvuru tarihinde Genel Müdürlüğümüzde ulaşacak şekilde posta ile yapılması gerekmektedir,
2- Nüfus cüzdanı fotokopisi,
3- 2018 KPSS sonuç belgesi (E-devlet üzerinden alınacak barkotlu veya ıslak imzalı hizmet dökümü), (Gemiadamı hariç)
4- Diploma veya mezuniyet belgesinin aslı veya noter onaylı örneği veya E-devlet üzerinden alınacak barkotlu mezuniyet belgesi,
5- Gemiadamı, Tekniker ve Teknisyen için Gemiadamı ehliyetinin örneği,
6- Gemiadamı pozisyonu için çalıştığı süreleri gösterir, (E-devlet üzerinden alınacak barkotlu veya ıslak imzalı hizmet dökümü)
7- Destek Personeli için B sınıfı ehliyeti örneği
8- İyi hal kağıdı (30 gün içerisinde alınmış olmalıdır)
9- Son altı ay içinde çekilmiş 2 adet vesikalık fotoğraf (1 adedi başvuru forma yapıştırılacaktır.)

Başvuruların Yapılacağı Adres : Kemankeş Caddesi Karamustafa Paşa Sokak No:21 Karaköy / İSTANBUL

Telefon Numarası : +90 212 293 36 74 (8 Hat) Dahili (320-333-371-367)

Diğer ilanları takip için TIKLAYIN