Sağlık Bakanlığı 8844 Kamu Personeli Alımı Tarihi Açıklandı

Sağlık Bakanlığı 2020 yılı ilk ataması için geri sayım sona eriyor. Şubat ayında yapılacak sağlıkçı ataması için açıklama geldi ve kılavuzun yayımlanacağı tarih bildirildi.

Sağlık Bakanlığı 8844 Kamu Personeli Alımı Tarihi Açıklandı

8844 persone lalımı tarihi açıklandı.

Sağlık Bakanlığı 2020 yılı ilk ataması için açıklama yapıldı. Sağlık Profesyonelleri Platformu Başkanı Aras Ali Altıntaş yaptığı açıklamada ÖSYM 'nin kılavuzu bu hafta yayımlayacağını söyledi.

ALIM İKİYE BÖLÜNMÜŞTÜ

2019 yılında yapılacağı bildirilen 17 bin 689 personel alımında atamalar ikiye bölünmüştü. Bölünen atamaların ilki Aralık ayında yapıldı. Yapılan atamalar sonrası alımın ikinci kısmı Şubat ayında yapılacak. İlk atama döneminde 8 bin 845 kamu personeli ataması yapıldı. Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada,  personel alımı için ikinci atamanın Şubat ayında yapılacağı bildirilmişti. 

Şubat ayının gelmesi ile birlikte atama bekleyen sağlıkçılar, personel alımının ne zaman olacağını araştırmaya başladı. Biz de KAMU BÜLTENİ olarak konuyu gündemde tutmaya , atama bekleyen sağlıkçıların sesini duyurmaya çalışmıştık.

Atama bekleyen ve bakanlık bünyesinde çalışan sağlıkçıarla ilgili çalışmalar yapan , mağduriyetleri gerekli mercilere iletip sağlıkçıların sesi olan SPP'den konu ile iglili bir açıklama yapıldı. 

Yapılan açıklamada Şubat atamaları için tercih kılavuzunun 14-15 Şubat 2020 günlerinde yayımlayacağını bildirildi. 

Peki siz hangi kadroya alım bekliyorsunuz? Aşağıdaki yorum kısmından yazabilirsiniz.

Kılavuz geldiğinde bu adreste olacak. yeni sayfaya katılım isteği göndermek için TIKLA

TERCİH KILAVUZU YAYIMLANDIĞINDA BİLDİRİMLE HABERDAR OLMAK İÇİN MOBİL UYGULAMAMIZI İNDİRİN:

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN