Sağlık Bakanlığı 8 Bin 845 Sözleşmeli Personel Alımı için Son Saatlere Giriliyor

T.C. Sağlık Bakanlığı'na sözleşmeli personel alımı için tercih ücretlerine son saatlere giriliyor. Bakanlığın personel alımında tercih yapan adaylara tercih ücreti uyarısı geldi. Tercih ücreti için son tarih 20 Aralık 2019 oldu.

Sağlık Bakanlığı 8 Bin 845 Sözleşmeli Personel Alımı için Son Saatlere Giriliyor

Sağlık Bakanlığı 8 Bin 845 Sözleşmeli Personel Alımı için Son Saatlere Giriliyor

T.C. Sağlık Bakanlığı Sözleşmeli 8 bin 845 personel alımı için tercih işlemlerinde son saatlere giriliyor. Sağlık Bakanlığı'nın 2019 yılındaki son personel alımı için tercih sürecinde sona geliniyor. Bakanlığın resmi sayfası ve ÖSYM'den yapılan duyuruda KPSP 2019/7 ile 8 bin 845 sözleşmeli personel alınacağı, ilgili alım için tercihlerin 13-19 Aralık tarihleri arasında alınacağı belirtilmişti. https://ais.osym.gov.tr tercih işlemlerinden önce adayların resmi sayfada yer alan tercih kılavuzunu dikkatle incelemesi, tercih ücretiyle ilgili de detaylara göz atması gerekiyor. 

İLKOKUL, LİSE, ÖNLİSANS, LİSANS DÜZEYİNDEN YENİ İŞ HABERLERİNİ TAKİP ETMEK, KADIN-ERKEK DİĞER ADAYLARLA İLETİŞİME GEÇEREK BİLGİ ALIŞVERİŞİNDE BULUNMAK İÇİN TIKLAYIN.

ÖSYM duyurusunda ne denilmişti?

Sağlık Bakanlığının sözleşmeli pozisyonlarına, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunun 4/B maddesine göre istihdam edilmek üzere yerleştirme yapılacaktır. Adaylar Sağlık Bakanlığı KPSS-2019/7 Tercih Kılavuzuna aşağıdaki bağlantıdan erişebileceklerdir.

Adaylar, tercihlerini 13-19 Aralık 2019 tarihleri arasında yapabileceklerdir. Tercih işlemleri, 19 Aralık 2019 tarihinde saat 23.59'da sona erecektir.

Tercih işlemleri, Ek’te yer alan KPSS-2019/7 Tercih Kılavuzu kurallarına göre, ÖSYM'nin https://ais.osym.gov.tr adresinden T.C. kimlik numarası ve aday şifresi kullanılarak bireysel olarak yapılacaktır. Adayların tercih işlemleri için kılavuzu dikkatlice incelemeleri gerekmektedir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

ÖSYM BAŞKANLIĞI

#http://www.osym.gov.tr/TR,17119/kpss-20197-saglik-bakanliginin-sozlesmeli-pozisyonlarina-yerlestirme-yapmak-icin-tercih-kilavuzu-ve-tablolar.html

Yerleştirme Ücreti için Son Tarih 20 Aralık!

Tercih işlemi yapan adayların yerleştirme ücretini mutlaka yatırması gerekiyor. Tercih ücretini yatırmayan adaylar sonuçlar açıklandığında yerleştirmeye hak kazansa dahi ücreti yatırmadıkları için tercihleri geçersiz sayılacak. Konuya dair yapılan resmi bilgilendirmede, "Adaylar, tercihlerinin sisteme kaydını yaptıktan sonra kılavuzun son sayfasında belirtilen bankalardan birine veya ÖSYM’nin internet sayfasında e-İŞLEMLER’de yer alan “ÖDEMELER” alanından kredi kartı/banka kartı ile yerleştirme ücretini (20,00 TL) yatıracaklardır. Yerleştirme ücreti ödeme işlemleri, bankadan ödeme yapacak olan adaylar için 20 Aralık 2019 tarihinde mesai saati bitiminde; ÖSYM’nin internet sayfasında e-İŞLEMLER’de yer alan “ÖDEMELER” alanından kredi kartı/banka kartı ile ödeme yapacak olan adaylar için 20 Aralık 2019 tarihinde saat 23.59’da sona erecektir. Bu süre içinde yerleştirme ücretini yatırmayan adayların bu yerleştirme için yapmış oldukları tercihleri geçersiz sayılacak, sistemden silinecek ve bu tercihler yerleştirme işlemine alınmayacaktır." denildi.