Sağlık Bakanlığı 8 Bin 845 Sözleşmeli Personel Alımı için Son Saatler! Tercih Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?

On binlerce adayın tercih sonuçları için bekleyişi başladı. Sağlık Bakanlığı'na 8 bin 845 sözleşmeli kamu personeli alımı için tercih işlemlerinde son saatlere girilirken, Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel alımı tercih sonuç duyurusu için de heyecanlı bekleyiş resmen başladı. Sonuçlara dair duyurunun kısa sürede yayımlanması bekleniyor.

Sağlık Bakanlığı 8 Bin 845 Sözleşmeli Personel Alımı için Son Saatler! Tercih Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?

Sağlık Bakanlığı 8 Bin 845 Sözleşmeli Personel Alımı için Son Saatler! Tercih Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?

Sağlık Bakanlığı'na 8 bin 845 sözleşmeli personel alımı için tercih işlemleri saat 23.59 itibariyle sona erecek. Tercih sonuçlarının ÖSYM'nin resmi sayfası üzerinden kısa süre içerisinde açıklanması bekleniyor. ÖSYM tarafından geçtiğimiz günlerde yapılan duyuruda Sağlık Bakanlığı'na ortaöğretim, önlisans ve lisans düzeyinden personel alımı için tercih işlemlerinin 13 Aralık'ta başlayacağı belirtilmiş, tercihlerin 19 Aralık'ta saat 23.59 'da sona ereceği belirtilmişti. Tercih işlemlerinin ais.osym.gov.tr adresinden gerçekleşeceğine yer verilen resmi bilgilendirmede adayların tercih ücretini yatırmaları gerektiği hatırlatılarak bunun için belirlenen son tarihin 20 aralık saat 23.59 olduğu vurgulanmıştı.  Tercih sonuçları için net bir tarih bulunmuyor. ÖSYM'nin son zamanlardaki tercih sonucu açıklama alışkanlıkları göz önüne alındığında sonuçların kısa süre içerisinde Ocak 2. haftayı bulmadan açıklanabileceği belirtiliyor.

YENİ MEMUR ALIMI DUYURULARI ART ARDA GELDİ. SAĞLIK BAKANLIĞI TERCİH SONUÇ DUYURUSU YAYIMLANDIĞI ANDA HABERDAR OLMAK, DİĞER MEMUR ALIMLARINI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLA.

ÖSYM RESMİ DUYURUSUNDA NE DENİLMİŞTİ?

Sağlık Bakanlığının sözleşmeli pozisyonlarına, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunun 4/B maddesine göre istihdam edilmek üzere yerleştirme yapılacaktır. Adaylar Sağlık Bakanlığı KPSS-2019/7 Tercih Kılavuzuna aşağıdaki bağlantıdan erişebileceklerdir.

Adaylar, tercihlerini 13-19 Aralık 2019 tarihleri arasında yapabileceklerdir. Tercih işlemleri, 19 Aralık 2019 tarihinde saat 23.59'da sona erecektir.

Tercih işlemleri, Ek’te yer alan KPSS-2019/7 Tercih Kılavuzu kurallarına göre, ÖSYM'nin https://ais.osym.gov.tr adresinden T.C. kimlik numarası ve aday şifresi kullanılarak bireysel olarak yapılacaktır. Adayların tercih işlemleri için kılavuzu dikkatlice incelemeleri gerekmektedir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

ÖSYM BAŞKANLIĞI

TERCİH ÜCRETİNE DİKKAT!

DETAYLAR İÇİN TIKLAYIN. https://www.kamubulteni.com/sozlesmeli-personel-alimi/saglik-bakanligi-8-bin-845-sozlesmeli-personel-alimi-icin-son-h18046.html