Pamukkale Üniversitesi’ne 110 Sözleşmeli Personel Alımı Yapılacak

Resmî Gazetede duyurulan ilana göre Pamukkale üniversitesine toplamda 110 sözleşmeli personelin alınacağı bildirildi. Peki başvuru şartları ne, hangi kadrolara alım yapılacak?

Pamukkale Üniversitesi’ne 110 Sözleşmeli Personel Alımı Yapılacak

12.01.2022 sayılı Resmî Gazete ilanında Pamukkale Üniversitesine farklı kadrolarda olmak üzere 110 sözleşmeli personel alınacaktır. Başvurular bugün itibariyle başladı. 26.01.2022 mesai bitimine kadar devam edecek.

Ortaöğretim, Ön lisans ve Lisans Mezunları alınacak

Açılacak personel kadroları için hem ortaöğretim hem ön lisans hem de lisans mezunlarına kadrolar ayrılmıştır.

Lise Mezunu: 6 Hemşire, 2 Teknisyen, 45 Destek Personeli

Ön Lisans Mezunu: 2 Büro Personeli, 5 Koruma ve Güvenlik Görevlisi (Erkek), 4 Laborant, 4 Diğer Sağlık Personeli, 13 Sağlık Teknikeri

Lisans Mezunu: 20 Hemşire, 2 Eczacı, 1 Diğer Sağlık Personeli, 1 Mühendis ve 1 Avukat,

alımı yapılacaktır.

Başvurular ne zaman ve nasıl yapılacak

12.01.2022 bugün itibariyle başlayan başvurular 26 Ocak 2022 tarihi mesai bitimine kadar devam edecek. Başvurular üniversitenin www.pau.edu.tr adresinden çevrim içi olarak yapılacaktır. Şahsen ve posta yolu ile yapılan başvurular kabul edilmeyecektir. Süresinde yapılmayan veya sistemde meydana gelen gecikmeler sebebiyle zamanında yapılmayan başvurular dikkate alınmayacaktır.

Başvuru işlemleri sırasında gerçeğe aykırı belge verdiği ya da beyanda bulunduğu veya eksik evrak verdiği sonradan tespit edilenler ile istenilen belgeleri ibraz etmeyenlerin başvuruları geçersiz sayılacak, sözleşmeleri yapılmış olsa dahi iptal edilecek, hakkında yasal işlem yapılacaktır. Adaylar ilan edilen pozisyonlardan sadece birine başvurabilecek olup birden fazla pozisyona başvuru yapamayacaktır.

Başvuru Ekranı İçin: TIKLAYIN

Başvurular nasıl değerlendirilecek

2020 KPSS (B) (KPSS(P3), KPSS (P93), KPSS(P94)) grubu puan sıralamasına (KPSS puanlarının eşit olması halinde mezuniyet tarihi önce olan, mezuniyet tarihlerinin de eşit olması halinde doğum tarihi büyük olan adaya öncelik tanınır) göre hak kazanan adayın ismi, başvuru bitim tarihi itibariyle en geç 15 (on beş) iş günü içerisinde www.pau.edu.tr adresinden ilan edilecektir. İlan edilen kadronun 1 (bir) katı kadar yedek aday belirlenecektir. Bu ilan tebliğ mahiyetinde olacağından ayrıca tebligat yapılmayacaktır. Adayla hizmet sözleşmesi yapılacak olup sözleşmede belirtilen şartları yerine getirmeyen adayın sözleşmesi 1 (bir) ay içerisinde fesih edilecektir.

İlan Metninin Tamamı İçin: TIKLAYIN