Orman Genel Müdürlüğü 249 Sözleşmeli Personel Alımı Başvuruları Başlıyor

Orman Genel Müdürlüğü tarafından 249 sözleşmeli personel alımı yapılacak. Başvurular 15 Ocak 2023 Pazar günü başlıyor.

Orman Genel Müdürlüğü 249 Sözleşmeli Personel Alımı Başvuruları Başlıyor

Orman Genel Müdürlüğü personel alımı başvuruları başlıyor. 2023 yılı için sözleşmeli mühendis kadrosuna 249 Orman Mühendisi alımı yapılacak.

KPSS Şartı Var Mı?

Başvuru için 2022 KPSS P3 puan türünden 70 ve üzeri bir puan almış olmak gerekiyor.

Mülakat Var Mı?

KPSS puanıyla başvuru yapan adaylardan en yüksek puanlı olandan başlanarak 4 katı kadar aday sözlü ve uygulamalı sınava alınacak. Sözlü ve uygulamalı sınavın ilk başlangıç tarihi 13 Şubat 2023 olacak, sözlü ve uygulamalı sınava girmeye hak kazanan adaylar Ankara ilinde yer alan Orman Genel Müdürlüğü Beştepe Mah. Söğütözü Cad. No: 8/1 06560 Yenimahalle/ANKARA adresinde sınava girecek. Sınava girmeye hak kazanan adayların isimleri ve sınava katılacakları tarih ve saatleri Orman Genel Müdürlüğü sitesinde paylaşılacak.

Başvuru Genel Şartları

a) 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 48. Maddesinde belirtilen genel ve özel şartlara sahip olmak.

b) Orman Mühendisliği lisans programından mezun olmak.

c) Sözleşmeli personel olmaya hak kazanan adaylardan Tam Teşekküllü Sağlık Kurum ve Kuruluşlarından (Yurdun her yerinde görev yapabilir ve silah kullanabilir ibareli) Sağlık Raporu istenecektir.

d) 657 sayılı Kanunun 4 üncü maddesinin (B) fıkrasına göre sözleşmeli personel statüsünde çalışmakta iken; hizmet sözleşmeleri sona erenler veya Ek-1'de yer alan sözleşmeli personel pozisyonuna yerleştirilmek üzere başvuruda bulunanlar hakkında 657 sayılı Kanunun 4 üncü maddesinin (B) fıkrasında ve 6.6.1978 tarihli ve 7/15754 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı ile yürürlüğe konulan Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esasların ek 1 inci maddesinin üçüncü ve dördüncü fıkralarında yer alan hükümlerin uygulanacağı göz önünde bulundurulmalıdır. Bu pozisyonlara yerleşenlerden, Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esasların ek 1 inci maddesinin üçüncü ve dördüncü fıkralarında belirtilen istisnalar kapsamına girmeyenlerin atamaları yapılmayacaktır.

Başvuru Tarihi ve Şekli

Adaylar başvurularını 15 Ocak-25 Ocak 2023 tarihleri arasında e-Devlet üzerinde Orman Genel Müdürlüğü – Kariyer Kapısı Kamu İşe Alım ve Kariyer Kapısı https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr adresi üzerinden yapabilecektir.

İllere Göre Kadro Dağılımı

https://www.kamubulteni.com/images/upload/ogm1.png

https://www.kamubulteni.com/images/upload/ogm2.png

KAMU İLANLARI VE MEMUR ALIMLARINDAN ANLIK OLARAK HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN.

 

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZI TAKİP EDEREK TÜM İLANLARDAN ANINDA HABERDAR OLUN!

 /  /