Orman Genel Müdürlüğü 249 Sözleşmeli Personel Alımı Başvuru Sonuçları Açıklandı

Orman Genel Müdürlüğü tarafından sözleşmeli orman mühendisi kadrosuna yapılacak alımlarda başvuru sonuçları açıklandı.

Orman Genel Müdürlüğü 249 Sözleşmeli Personel Alımı Başvuru Sonuçları Açıklandı

249 sözleşmeli orman mühendisi kadrosu için yapılacak sözlü ve uygulaması sınava girecek adayların isimleri belli oldu. Toplamda 572 kişinin sınava çağrıldığı kadro için sözlü ve uygulamalı sınav 15 güne yayıldı.

Sınav Yeri ve Tarihi

Orman Genel Müdürlüğü personel alımı için sözlü ve uygulamalı sınav Ankara’da gerçekleştirilecek. Sınava girecek her adayın günü ayrı ayrı belirlenmiş durumda. 13 Şubat 2023’te ilk kişilerin katılmasıyla başlayacak sözlü sınava katılacak son kişilerin sınav tarihi 3 Mart 2023 oldu.

Sözlü Sınava Katılacak Adaylar Nasıl Belirlendi

249 adet Mühendis pozisyonu için KPSSP3 puanı en yüksek olan adaydan başlayarak sınava girecek adayların listesi belirlendi.

Yerleştirme İşlemi Nasıl Yapılacak

Adayların, 2022-KPSSP3 puanı ile sözlü ve uygulamalı sınavda aldıkları puanların aritmetik ortalaması alınmak suretiyle en yüksek puan alan adaydan başlamak üzere, başarı sırası belirlenecektir. Başarı puanlarının eşit olması halinde, KPSSP3 puanı yüksek olan adaya öncelik tanınır. Ayrıca başarılı olanlar arasından sınav ilanında belirtilen pozisyon sayısı kadar yedek liste belirlenecektir. Sözlü ve uygulamalı sınav sonuçlarına ilişkin ilan Genel Müdürlüğün internet adresinden (www.ogm.gov.tr) duyurulacak

MÜLAKATA KATILACAK KİŞİLER YER VE TARİH İÇİN TIKLAYIN

KAMU İLANLARI VE MEMUR ALIMLARINDAN ANLIK OLARAK HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN.

 

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZI TAKİP EDEREK TÜM İLANLARDAN ANINDA HABERDAR OLUN!

 /  /