OGM En Az Lise Mezunu Kamu Personeli Alımı Yapacak

OGM 2020 yılı kamu personeli alımı ilanı yayımlandı. Yayımlanan duyuruda Orman Genel Müdürlüğü taşra teşkilatı bünyesinde istihdam etmek üzere 122 sözleşmeli kamu personeli alımı yapılacağına yer verildi.

OGM En Az Lise Mezunu Kamu Personeli Alımı Yapacak

OGM 2020 yılı kamu personeli alımı ilanı yayımlandı.

Orman Genel Müdürlüğü tarafından bir ilan yayımlandı. "TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI ORMAN GENEL MÜDÜRLÜĞÜ 2020 YILI SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIM İLANI" başlığı ile yayımlanan duyuruda en az lise mezunu adaylar arasından 122 kamu personeli alımı yapılacağına yer verildi. 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 4. Maddesinin (B) fıkrasına göre OGM taşra teşkilatında çalıştırmak üzere yapılan kamu personeli alımında başvuru detayları şu şekilde:

İlanları takip için  TIKLA KATIL

BAŞVURU ŞARTLARI

 - 657 Sayılı Kanun’un 48. maddesinde belirtilen genel şartları taşımak,

- 657 sayılı Kanun’un 4 üncü maddesinin (B) fıkrasına göre sözleşmeli personel statüsünde çalışmakta iken; hizmet sözleşmeleri sona erenler veya Ek-1’de yer alan sözleşmeli personel pozisyonlarına yerleştirilmek üzere başvuruda bulunanlar hakkında 657 sayılı Kanun’un 4 üncü maddesinin (B) fıkrasında ve 6.6.1978 tarihli ve 7/15754 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı ile yürürlüğe konulan Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esasların Ek 1 inci maddesinin üçüncü ve dördüncü fıkralarında yer alan hükümlerin uygulanacağı göz önünde bulundurulmalıdır. Bu pozisyonlara yerleşenlerden, Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esasların Ek 1 inci maddesinin üçüncü ve dördüncü fıkralarında belirtilen istisnalar kapsamına girmeyenlerin atamaları yapılmayacaktır.

- Belirtilen nitelikleri taşımayan ve belgeleyemeyenlerin başvuruları kabul edilmeyecektir. Ayrıca, herhangi bir tarihte ibraz ettiği belgenin sahte/geçersiz olduğu, gerçeğe aykırı belge düzenlediği anlaşılanların “Sözleşme imzalanarak göreve başlatılmış olsalar bile” sözleşmeleri feshedilerek haklarında yasal işlem yapılacaktır ve idare tarafından kendilerine bir bedel ödenmiş ise bu bedel yasal faizi ile birlikte tazmin edilecektir.

BAŞVURU ÖZEL ŞARTLARI

- 2018 yılı KPSS (B) grubu olmak üzere KPSSP3 VE KPSSP94 puan türünden en az 60 puan almış olmak,

- Son müracaat tarihi itibariyle 36 yaşından gün almamış olmak,

- Ortaöğretim kurumlarının herhangi bir alanından mezun olanlardan Destek Personeli (Şoför) pozisyonuna başvuranlar için;
- C sınıfı ehliyete sahip olmak,
- Cinsiyeti Erkek olmak,

- Avukat pozisyonuna başvuranlar için;
 

-Avukatlık ruhsatnamesine sahip olmak

KADRO DAĞILIMI

BAŞVURU

İlana başvurular 1 Haziran 2020 günü başlayacak ve internet üzerinden alınacak. 

Başvuru ekranı açıldığında bildirimle haberdar olmak için uygulamamızı indirin:

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN