Nüfus Müdürlüğü Kamu Personeli Alımı Başvuru Ekranı Açıldı

İçişleri Bakanlığı Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü kamu personeli alımı başvuru ekranı açıldı. İlan detayları başvuru şartları ve başvuru ekranı haberimizde.

Nüfus Müdürlüğü Kamu Personeli Alımı Başvuru Ekranı Açıldı

Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü kamu personeli alımı başvuru ekranı açıldı.

İçişleri Bakanlığı NVİ Genel Müdürlüğü, geçtiğimiz ay yayımladığı ilan metninde, 15 kadroya sözleşmeli kamu personeli alımı yapılacağına yer verdi. Söz konusu kamu personeli alımı için ilanı erken yayımlayan Bakanlık, başvuruların 16 Ekim ile 27 Ekim tarihleri arasında alınacağını duyurdu. 16 Ekim gününün gelmesi ile birlikte personel alımına başvuru yapmak isteyen adaylar, başvuru ekranına ulaşmak için araştırmalara başladı. Biz de Kamubulteni.com olarak adayların başvurularını rahat şekilde yapması için bu haberimizi yazdık.

ALIM YAPILACAK POZİSYON

İçişleri Bakanlığı Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü, yayımladığı ilanda bilişim personeli kadrosunda sözleşmeli olarak istihdam etmek üzere 15 adet kamu personel alımı yapacağını duyurdu.

BAŞVURULAR SAAT 10.00 'DA

Önceki gün İçişleri Bakanlığı tarafından yayımlanan duyuruda başvuruların 16 Ekim günü saat 10,00 'da başlayacağına yer verildi.

BAŞVURU GENEL ŞARTLARI

  • 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48’inci maddesinde belirtilen şartları taşımak,
  • Fakültelerin dört yıllık bilgisayar mühendisliği, yazılım mühendisliği, elektrik mühendisliği, elektronik mühendisliği, elektrik-elektronik mühendisliği ve endüstri mühendisliği bölümlerinden ya da bunlara denkliği Yükseköğretim Kurulunca kabul edilmiş yurt dışındaki yükseköğretim kurumlarından mezun olmak,
  • (b) bendinde belirtilenler dışında kalan dört yıllık eğitim veren fakültelerin mühendislik bölümlerinden, fen-edebiyat, eğitim ve eğitim bilimleri fakültelerinin, bilgisayar ve teknoloji üzerine eğitim veren bölümleri ile istatistik, matematik ve fizik bölümlerinden ya da bunlara denkliği Yükseköğretim Kurulunca kabul edilmiş yurt dışındaki yükseköğretim kurumlarından mezun olmak (aylık brüt sözleşme ücret tavanının 2 katı ödenecek pozisyonlardan biri için başvurabileceklerdir),
  • Yazılım, yazılım tasarımı ve geliştirilmesi ile bu sürecin yönetimi konusunda veya büyük ölçekli ağ sistemlerinin kurulumu ve yönetimi konusunda ücret tavanı iki katını geçmeyecekler için en az üç (3) yıllık, diğerleri için en az beş (5) yıllık mesleki tecrübeye sahip bulunmak, (Mesleki tecrübenin belirlenmesinde; bilişim personeli olarak 657 sayılı Kanuna tabi kadrolu veya aynı Kanunun 4’üncü maddesinin (B) bendi ya da 399 sayılı Kanun Hükmünde Kararnameye tabi sözleşmeli statüdeki hizmetler ile özel kesimde sosyal güvenlik kurumlarına prim ödenmek suretiyle işçi statüsünde bilişim personeli olarak geçtiği belgelenen hizmet süreleri dikkate alınır),
  • Bilgisayar çevre birimlerinin donanımı ve kurulan ağ yönetimi güvenliği hakkında bilgi sahibi olmaları kaydıyla güncel programlama dillerinden en az ikisini bildiğini belgelemek,
  • Erkek adaylar için muvazzaf askerlik çağına gelmemiş veya askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış veya muaf veya ertelenmiş ya da yedek sınıfa geçirilmiş olmak.

BAŞVURU ÖZEL ŞARTLARI

İlanın başvuru özel şartlarına gitmek için TIKLAYIN

BAŞVURU EKRANI

Nüfus Müdürlüğü kamu personeli alımı başvurusu internet üzerindne yapılmaktadır. Başvuru yapmak için TIKLAYIN

YENİ MEMUR ALIMI

Nüfus Müdürlüğüne yeni personel alımı için geri sayım sona eriyor. İlan yayımlandığı anda bildirim alarak haberdar olmak için mobil uygulamamızı aşağıdaki linklerden ücretsiz indirin.

Android uygulamamızı ücretsiz indirmek için >>>> TIKLAYIN

İOS uygulamasını ücretsiz indirmek için >>>> TIKLAYIN

Kamubulteni.com  |Ankara