Müjde Geldi: Sağlık Bakanlığı 12 Bin İşçi, 30-35 Bin Personel Alımı Yapacak

Sağlık Bakanlığı 2020 yılı personel alımı açıklaması geldi. Murat Polat yaptığı açıklamada 42-47 bin personel alımı için kadro talebinin Cumhurbaşkanlığı 'nda olduğunu söyledi. İşte o açıklama.

Müjde Geldi: Sağlık Bakanlığı 12 Bin İşçi, 30-35 Bin Personel Alımı Yapacak

Sağlık Bakanlığı 'na 42-47 bin personel alınacak.

Sağlık Bakanlığı 2020 yılı personel alımı için son dakika açıklaması geldi. TBMM Gazetecisi Murat Polat, bugün kaleme aldığı yazısında 12 bin işçi 30-35 bin personel alımı olmak üzere toplamda 42-47 bin civarında personel müjdesi geleceğini söyledi. 

Sağlık personelleri ve işçileri bu adreste:  TIKLA KATIL

MÜJDE GELECEK

Polat kaleme aldığı yazısında Sağlık Bakanı Fahrettin Koca 'nın önümüzdeki günlerde kadroları açıklayacağını ve sağlıkçılara müjdeli haberi vereceğini söyledi. 

KULİSLERE BOMBA GİBİ DÜŞTÜ

Polat yazısında, kadro talebinin Cumhurbaşkanlığı 'na geldiğini ve alım yapılacağı konusunun kulislere bomba gibi düştüğünü söyledi. Polat yazısında, "Sağlık bakanlığı’nın personel alımı için Cumhurbaşkanlığından kadro talep ettiği kulislere bomba gibi düştü." dedi. 

ALIM SAYISI

Yapılan açıklamada Sağlık Bakanlığı 'nın 12 bin işçi ve 30 ila 35 bin arasında ise sağlık personeli alımı yapılacağı müjdesi verildi. 

Polat yazısında şunları söyledi:

TBMM’de Parlamento muhabirleri ile bir araya gelen Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’ya personel alımlarını sordum. Bakan Koca kadro çalışmasını arkadaşlarımız yaptı ilk önce 12 bin işçi talebimiz oldu bu 2019 yılından kalan bir talep dedi. Diğer taleplerimizi de yaptık inşallah KPSS sınavından önce bu kadrolarımızı alıp binlerce gencimize müjde vereceğiz.

BRANŞLARA DAĞILIM FAZLA OLACAK

Brnaşlara göre alım sayısının az olduğunu Bakan Koca 'ya ileten Polat , şu cevabı aldığını aktardı:

"İnşallah Cumhurbaşkanlığından onaylanacak kadroların bu sefer branşlara göre daha çok sayı verileceğine inanıyorum. Önümüzde birkaç ay sonra KPSS sınavı var binlerce genç bu kadroların bir an önce onaylanmasını istiyor."

Hemşire, Ebe, Teknisyen, Tekniker, işçi, ambulans sürücüsü, hasta danışmanı, klinik destek elemanı... Siz hangi kadroya kaç atama bekliyorsunuz? Aşağıdaki yorum kısmından yazabilirsiniz.

Sağlıkçılarla bilgi alış verişi için TIKLA KATIL

İLAN GELDİĞİ ANDA BİLDİRİMLE HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN.

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN