Kültür ve Turizm Bakanlığı Tarafından 400 Koruma ve Güvenlik Görevlisi ve 100 Destek Personeli Alımı Hakkında Yeni Duyuru Yayımlandı

Kültür ve Turizm Bakanlığı 500 kamu personeli alımı için bugün yeni bir duyuru yayımladı.

Kültür ve Turizm Bakanlığı Tarafından 400 Koruma ve Güvenlik Görevlisi ve 100 Destek Personeli Alımı Hakkında Yeni Duyuru Yayımlandı

4/B sözleşmeli personel alımı 400 koruma ve güvenlik görevlisi ile 100 destek personeli yedek adaylarına bir duyuru geldi.

Bu duyuruya göre bakanlığı taşra teşkilatlarında istihdam edilmek üzere 2020 KPSS(B) grubu puan sıralaması esas alınmak suretiyle, yazılı ve sözlü sınav yapılmaksızın 400 Koruma ve Güvenlik Görevlisi ile 100 Destek Personeli (Temizlik Görevlisi) olmak üzere toplam 500 sözleşmeli personel alımında KPSS puanına göre sıralanan, 31.12.2021- 30.09.2022 tarihleri arasında asil ve yedek adaylardan (belgelerini teslim etmeyen, feragat eden, kriterleri uymayan vb.) yerine, yerleştirilen YEDEK ADAYLARIN aşağıda belirtilen belgeleri en geç 05.10.2022 günü mesai bitimine kadar Kültür ve Turizm Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü Çiğdem Mahallesi Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi No:50 Çankaya/ANKARA adresi Genel Evrak Birimine elden, posta ya da kargo yoluyla ulaştırmaları zorunludur.

Posta yoluyla yapılan başvurularda aşağıda belirtilen belgelerin ve dilekçenin son başvuru tarihinin mesai saati bitimine kadar Bakanlık genel evrak birimine ulaşması gerekir. Postadaki gecikme nedeniyle son başvuru tarihinden sonra Bakanlık genel evrak birimine ulaşan başvurular işleme konulmayacaktır.

NOT: Son 1 yıl içerisinde aynı unvanda 4/B sözleşmeli statüde çalışmakta olan ya da kurumlarınca sözleşmesi fesh edilen veya sözleşmesini tek taraflı fesh eden adayların atamaları kesinlikle yapılmayacaktır.

Listelerde ismi bulunup atamaya esas belgelerini teslim etmeyecek adayların, nüfus cüzdanlarının önlü arkalı fotokopisi ekli olarak feragat dilekçesi yazarak [email protected] adresine e-posta göndermeleri gerekmektedir.

LİSTEYE ULAŞMAK İÇİN TIKLAYIN

Yerleştirilen Yedek Adaylardan İstenilen Belgeler

1- Dilekçe

2- Öğrenim Belgesi aslı veya Noter onaylı örneği, (e-Devlet üzerinden de alınabilir)

3- Nüfus Cüzdanı aslı veya Noter onaylı örneği, (e-Devlet üzerinden de alınabilir)

4- KPSS sonuç belgesi (e-Devlet üzerinden alınacaktır)

5- Koruma ve Güvenlik Görevlisi pozisyonuna yerleştirilen adaylar için Özel Güvenlik Kartı (önlü arkalı) ya da Özel Güvenlik Sertifikası aslı veya Noter onaylı örneği,

6- Sağlık Raporu;

a) Temizlik Personeli için; "Temizlik görevini devamlı yapmasına engel olabilecek hastalık ve benzeri engelleri bulunmadığını" gösteren heyet raporu (Tam teşekküllü Devlet Hastanesi veya Devlet Üniversitesi Hastanelerinden) almaları gerekmektedir.

7-Mal Bildirimi (İki sayfa olan Mal Bildirimi arkalı önlü olarak tek yaprakta doldurulacaktır.)

8- 03/10/2022 tarihi veya sonrası itibariyle alınan Adli Sicil Belgesi (e-Devlet üzerinden de alınabilir), (Belgede adli sicil kaydı yoktur, adli sicil arşiv kaydı yoktur ibareleri beraber bulunmalı), (Vardır ibaresi bulunması halinde konuyla ilgili belgelerin gönderilmesi)

9- Askerlik Belgesi (Erkekler için) (e-Devlet üzerinden alınacaktır) Askerlik hizmetini tamamlamış adayların Terhis Belgesi örneği.

10- Yerleşim Yeri Belgesi (e-Devlet üzerinden alınacaktır)

11- Herhangi bir sağlık güvenlik kurumundan emeklilik, yaşlılık veya malullük aylığı almıyor olmadığına ilişkin Sosyal Güvenlik Merkezlerinden alınacak belge (e-Devlet üzerinden de alınabilir.)

12- 6 adet vesikalık fotoğraf

DİLEKÇE VE MAL BİLDİRİMİ İÇİN TIKLAYIN

KAMU İLANLARI VE MEMUR ALIMLARINDAN ANLIK OLARAK HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN.

 

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZI TAKİP EDEREK TÜM İLANLARDAN ANINDA HABERDAR OLUN!

 /  /