KTÜ KPSS'siz ve 50 KPSS ile 82 Personel Alımı Yapıyor

Karadeniz Teknik Üniversitesi tarafından bir duyuru yayımlandı. Yayımlanan duyuruda en az lise mezunlarından personel alınacağı bildirildi. KPSS şartı olmadan ve 50 KPSS ile yapılan personel alımında başvuru bilgileri haberimizde.

KTÜ KPSS'siz ve 50 KPSS ile 82 Personel Alımı Yapıyor

Karadeniz Teknik Üniversitesi personel alıyor.

Karadeniz Teknik Üniversitesi tarafından bugün bir duyuru yayımlandı. Resmi Gazete 'de yayımlanan ilanda , en az lise mezunu adaylar arasından sağlık personeli alımı yapılacağına yer verildi. KPSS 50 puan şartı ile ve bir kadroya KPSS şartı olmadan (Eczacı) yapılan sözleşmeli personel alımı ilanında başvuru bilgileri kamubulteni.com 'da. 

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

Karadeniz Teknik Üniversitesi 4/B personel alımı ilanında başvuru koşullarına şu şekilde yer verildi:

1 Başvuracak adaylar 657 sayılı kanunun 48.maddesinde belirtilen şartlara haiz bulunmalıdır.

2 Türk Ceza Kanunu’nun 53. Maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile kasten işlenen bir suçtan dolayı 1(bir) yıl veya daha fazla süre ile hapis cezasına ya da affa uğramış olsa bile Devletin güvenliğine karşı suçlar Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar. Milli Savunmaya karşı suçlar, Devlet sırlarına karşı suçlar ve casusluk, zimmet, irtikap, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hile, iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan mal varlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkum olmamak

3 Adaylar mezuniyetine göre; 2018 KPSS Lisans (B) grubu 2018 KPSS Önlisans (B) grubu ve 2018 KPSS Ortaöğretim (B) grubu sınavına girmiş bulunmalıdır. (Eczacı kadrosuna başvuracaklar hariç)

4 *Eczacı kadrosuna başvuracakların dikkatine!” Başvurularda Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslar” 1 sayılı cetvel (sınav şartı aranmaksızın hizmete alınacak sözleşmeli personel pozisyon unvanları) uyarınca KPSS şartı ve belgesi talep edilmeyecektir. Aday sayısının pozisyon sayısından fazla olması durumunda bu pozisyon için sözlü sınav yapılacak olup sürece uygun olarak konuya ilişkin ayrıca duyuru yapılacaktır.

5 Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmaları gerekmektedir. 

KADRO DAĞILIMI VE MEZUN,YET ŞARTI

BAŞVURU BAŞLADI

KTÜ personel alımı başvurusu internet üzerinden başladı. Başvuru yapmak isteyen adayların http://www.ktu.edu.tr/personel-tum adresi üzerinden başvurusunu yapması gerekmektedir. 

Başvuru sırasında aşağıdaki evraklar sisteme yüklenecek.

1 Mezuniyet belgesinin e-devletten alınmış barkodlu bir nüshası

2 2018 KPSS Sonuç Belgesinin e-devletten alınmış barkodlu bir nüshası

3 Nüfus cüzdanı örneği

4 Nüfus kayıt örneği (E-devletten alınmış)

5 Son 6 ay içerisinde çekilmiş 1 Adet vesikalık fotoğraf (Başvuru işlemleri sırasında bilgisayar ortamında dilekçesine eklenecektir).

6 Deneyim belgesi istenilen ünvanlarda; söz konusu belgeler ilgililerin görev yapmış olduğu kurum/kuruluş/firmalardan alınacak olup belge başvuru işlemleri sırasında modüle yüklenecek ve lgilinin yerleşmesi halinde belgenin aslı kurumumuza ibraz edilmek zorundadır.

7 SGK hizmet dökümü ( E-Devletten barkodlu)

8 Kamu Kurum ve Kuruluşlarında 4/B sözleşmeli personel pozisyonlarında tam zamanlı olarak görev yapmakta iken kurumlarınca sözleşmesi feshedilen veya sözleşmesini tek taraflı fesheden adayların, bir yıllık bekleme süresini doldurduklarını belgeleyebilmeleri için görev yaptıkları eski kurumlarından alınmış onaylıhizmet belgesini başvuru modülüne yüklemeleri gerekmektedir.