KSÜ Sözleşmeli Personel Alımı Yapacak

Kahramanmaraş Sütcü İmam Üniversitesine sözleşmeli personel alımı gerçekleştirilecek. Üniversite rektörlüğünden yapılan açıklamada başvuruların 15 gün boyunca üniversitenin personel diaresine yapılabileceğine dikkat çekilirken, ilan metni ve başvuru formunun http://www.ksu.edu.tr/ adresinden temin edilebileceği vurgulandı.

KSÜ Sözleşmeli Personel Alımı Yapacak

Kahramanmaraş Sütcü İmam Üniversitesi Sözleşmeli personel alımı yapcağını duyurdu. KSÜ rektörlüğünden yapılan resmi duyuruda lisans mezunları arasından KPSS puanları esas alınarak 14 sözleşmeli personel alımı gerçekleştirileceği belirtilirken, başvuruların bugünden itibaren 15 gün boyunca yapılabileceği belirtildi.

Kahramanmaraş Sütcü İmam Üniversitesi Sözleşmeli Personel Alım ilanında ayrıca şu ifadeler yer aldı, : 

Üniversitemizde istihdam edilmek üzere, 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4. maddesinin (B) fıkrasına göre, 06.06.1978 tarihli ve 7/15754 sayılı Kararnameye ekli 28.06.2007 tarih ve 26566 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslarda Değişiklik Yapılmasına Dair Esasların ek 2. maddesinin (b) fıkrasına uyarınca, 2018 KPSS (B) grubu, Lisans Mezunları için KPSSP3 puan sırası esas alınmak suretiyle, http://www.ksu.edu.tr/ adresinde yayımlanan ilan metninde belirtilen pozisyonlarda toplam 14 sözleşmeli Hemşire alınacaktır. Başvuru süresi duyurunun gazetede yayımlandığı tarihten itibaren 15 gündür. Posta ve eksik belge ile yapılacak başvurular geçersizdir. Konu ile ilgili ilan metnine ve başvuru formuna http://www.ksu.edu.tr/ adresinden ulaşılabilir.

İlgililere ilanen duyurulur.

DİĞER DUYURULARI TAKİP ETMEK, KAMUYA PERSONEL ALIMLARI KONUSUNDAKİ TÜM GELİŞMELER, ÖZEL SEKTÖR İŞ FIRSATLARIYLA İLGİLİ YENİ HABERLER VE ÇOK DAHA FAZLASINI MOBİL CİHAZINIZA BİLDİRİM OLARAK ALABİLMEK İÇİN, TÜRKİYE'NİN LİDER MEMUR ADAYI SİTESİ KAMU BÜLTENİNİN MOBİL UYGULAMASINI ÜCRETSİZ İNDİREBİLİRSİNİZ.

KAMU BÜLTENİ MOBİL UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLA