Karadeniz Teknik Üniversitesi Personel Alımı Başvurusu Başladı

Karadeniz Teknik Üniversitesi tarafından yayımlanan duyuruda en az lise mezunu adaylar arasından personel alımının başvurusunun başladığına yer verildi.

Karadeniz Teknik Üniversitesi Personel Alımı Başvurusu Başladı

Karadeniz Teknik Üniversitesi personel alımı yapacak.

Karadeniz Teknik Üniversitesi tarafından yayımlanan duyuruda en az lise mezunu adaylar arasından sözleşmeli sağlık personeli alımı yapılacağına yer verildi. Farabi Hastanesi Başhekimliği (Özel Bütçe),657 Sayılı Kanunun 4/B maddesine göre yapılacak personel alımında (Eczacı Hariç) ''Ortaöğretim”2018 KPSS (B) grubu sınavı ile (KPSSP94); Önlisans 2018 KPSS (B) grubu sınavı ile (KPSS93); "Lisans" 2018 KPSS (B) grubu sınavı ile (KPSSP3) ile alım yapılacak.

BAŞVURU GENEL ŞARTLARI

İlana başvuru yapacak adaylarda aranan genel şartlar şu şekilde:

Başvuracak adaylar 657 sayılı kanunun 48.maddesinde belirtilen şartlara haiz bulunmalıdır

Türk Ceza Kanunu’nun 53. Maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile kasten işlenen bir suçtan dolayı 1(bir) yıl veya daha fazla süre ile hapis cezasına ya da affa uğramış olsa bile Devletin güvenliğine karşı suçlar Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar. Milli Savunmaya karşı suçlar, Devlet sırlarına karşı suçlar ve casusluk, zimmet, irtikap, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hile, iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan mal varlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahküm olmamak

Erkek adaylar için askerlik durumu itibariyle; askerlikle ilgisi bulunmamak, askerlik çağına gelmemiş veya askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış yahut ertelemiş veya yedek sınıfa geçirilmiş olmamak.

Adaylar mezuniyetine göre; 2018 KPSS Lisans (B) grubu 2018 KPSS Önlisans (B) grubu ve 2018 KPSS Ortaöğretim (B) grubu sınavına girmiş bulunmalıdır

Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmaları gerekmektedir.

KADRO DAĞILIMI

İlan kadro dağılımı ve mezuniyet şartı şu şekilde:

BAŞVURU BAŞLADI

İlana başvurular bugün başladı. Başvuru yapaca k adayların aşağıdaki sayfaya gitmesi gerekmektedir. 

http://personelilan.ktu.edu.tr/

Linki kopyalayıp yeni sekmede açın. Açılan sayfada başvur butonuna tıklayarak KTÜ personel alımına başvurunuzu yapın

Başvurusu devam eden sağlık personeli alımları için TIKLAYIN