Kamuya 60 KPSS Puanıyla Sözleşmeli Büro Personeli Alım İlanı Geldi Bakın Şartlar Neler

Kastamonu Üniversitesi tarafından yazılı ve sözlü sınav yapılmaksızın üniversite bünyesinde istihdam edilmek üzere 9 sözleşmeli büro personeli alımı yapılacak.

Kamuya 60 KPSS Puanıyla Sözleşmeli Büro Personeli Alım İlanı Geldi Bakın Şartlar Neler

Yayımlanan ilanda herhangi bir ikamet şartı olmadan ön lisans ve lisans mezunu adaylara yönelik olarak büro personeli alımı yapılacağı duyuruldu. 2022 KPSS puanlarıyla yapılacak olan başvurular için KPSS P93 ve P3 puan türünden en az 60 puan alma şartı bulunuyor.

Alım Yapılacak Bölümler

Alımlar ön lisans ve lisans mezunu adaylara yönelik olarak yapılacaktır. 5 farklı grupta yapılacak alımlar için mezuniyet şartları şu şekilde olacaktır.

Lisans Mezunu

- İş Sağlığı ve Güvenliği Bölümü lisans mezunu olmak (1 personel), En az C Sınıfı İş Sağlığı ve Güvenliği Sertifikasına sahip olmak.

Ön Lisans Mezunları

- İnsan Kaynakları Yönetimi, Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı, Büro Yönetimi ve Sekreterlik, Büro Yönetimi, Sekreterlik, Ofis Teknolojileri ve Yönetimi, Büro Yönetimi ve Yöneticisi Asistanlığı ön lisans programlarının birinden mezun olmak (3 personel)

- Adalet veya Hukuk Büro Yönetimi ve Sekreterliği ön lisans programlarının birinden mezun olmak, (1 personel)

- İşletme Yönetimi, Maliye, Muhasebe ve Vergi Uygulamaları ön lisans programlarının birinden mezun olmak, (3 personel)

- Gıda Kalite ve Sağlık Kontrol, Gıda Kalitesi ve Sağlık Kontrolü, Gıda Kalite Kontrolü ve Analizi, Gıda Teknolojisi, Gıda Teknikerliği, Fermantasyon, Fermantasyon Teknikerliği, Fermente Ürünler ön lisans programlarının birinden mezun olmak, (1 personel)

Başvuru Genel Şartları

1-657 sayılı DMK’nın 48’inci maddesinde yer alan şartları sağlamak,

2-Erkek adayların askerlik ile ilişiği olmamak,

3-Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak,

4-Tercih edilecek pozisyonun karşısında yer alan şartları müracaat tarihinin son günü itibariyle taşıyor olmak ve belgelendirmek,

5-657 sayılı DMK’nın 53. maddesi hükümleri saklı kalmak kaydıyla başvuruda bulunulan sözleşmeli personel pozisyonunda görevini devamlı yapmasına ve tam zamanlı çalışmasına engel olabilecek vücut veya akıl hastalığı bulunmamak. (Bu durum memuriyete girişte tam teşekküllü hastanelerden alınacak raporla tespit olunur.)

6-Adaylar aynı ilan dönemi içerisinde özel şartlarını taşıdığı sadece bir ilana müracaat edebilecektir.

7-Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esasların ek 6. maddesi gereğince "İşe alınması açısından gerekli olan niteliklerden herhangi birini taşımadığının sonradan anlaşılması, işe alınma açısından gerekli olan niteliklerden herhangi birini sonradan kaybetmesi..." hallerinde hizmet sözleşmesi kurumca tek taraflı olarak feshedilir.

8-İdare iş ve işlemlerin değişkenliğine bağlı olarak görev yapacak personele yeni görevler verme ile görev yerlerinde değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

 9-Üniversitenin gerekli durumlarda ilanın her aşamasında iptal veya değişiklik yapma hakkına sahiptir.

10- MEB Onaylı Bilgisayar İşletmeni Sertifikasına sahip olmak,

11- 17/02/1993 ve sonrası doğumlu olmak.

Başvuru İçin İstenen Belgeler

1- Müracaat Formu (İmzalı ve eksiksiz doldurulacak. Müracaat formuna https://pdb.kastamonu.edu.tr/index.php/tr/belgeler/idari-belgeler adresinden ulaşabilirsiniz.)

2- Diploma veya Mezuniyet Belgesi

3-Tercih edilen pozisyon için 2022 Yılı KPSS Sonuç Belgesi

4- 2 (iki) adet Fotoğraf

5- Adli Sicil Belgesi

6- Nüfus cüzdanı fotokopisi

7- Askerlik Durum Belgesi

Başvuru Tarihi ve Şekli

Adaylar başvurularını 3-17 Şubat 2023 tarihleri arasında Kastamonu Üniversitesi Rektörlüğü Personel Daire Başkanlığı (Kuzeykent Mahallesi Orgeneral Atilla Ateş Paşa Caddesi No: 19 Merkez- Kuzeykent / KASTAMONU) adresine istenilen belgelerle şahsen yapacaktır.

Sonuçlar, https://www.kastamonu.edu.tr/index.php/tr/ adresinden duyurulacaktır.

KAMU İLANLARI VE MEMUR ALIMLARINDAN ANLIK OLARAK HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN.

 

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZI TAKİP EDEREK TÜM İLANLARDAN ANINDA HABERDAR OLUN!

 /  /