Kamuya 29 Bin 689 Personel Alımı Yapılacak: Onay Çıktı

Sağlık Bakanlığı bünyesine mülakatsız 29 bin 689 personel alımı için beklenen açıklama geldi. İşte Sağlık Bakanlığı kamu personeli alımı için son gelişme ve beklenen ilan tarihi ile diğer detaylar.

Kamuya 29 Bin 689 Personel Alımı Yapılacak: Onay Çıktı

Sağlık Bakanlığı 29 bin 689 personel alımında onay çıktı.

Sağlık Bakanlığı ile bağlı kuruluşlara 2019 yılında merkezi atama ile kamu personeli alımı için meraklı bekleyiş devam ediyor. Önceki yıllara nazaran bu yıl oldukça geciken Sağlık Bakanlığı personel alımında kritik süreç geride kaldı. Edinilen son dakika bilgilerine göre 29 bin 689 kamu personeli ataması için Cumhurbaşkanlığı 'ndna onay çıktı. 

RESMİ AÇIKLAMA BEKLENİYOR

Cumhurbaşkanlığı 'ndan 29 bin 689 sağlık personeli alımı için onayın çıkmasının ardından resmi açıklama beklenmeye başladı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca 'dan gelecke açıklama sonrası 2019 yılı Sağlık Bakanlığı merkezi atama tarihleri ile her bir atama döneminde atama yapılacak sayıya yer verilecek.

Resmi açıklamanın gelmesi ile birlikte Sağlık Bakanlığı 'nın Mayıs ayında personel alımı için ilana çıkması bekleniyor.

MÜLAKATSIZ ALIM OLACAK

Sağlık Bakanlığı personel alımında adaylar merkezi atama yolu ile alınacak. KPSS puan üstünlüğüne göre yapılacak personel alımında adaylar herhangi bir mülakat aşamasına girmeyecek ve güvenlik soruşturmasının tamamlanmasının ardından atandığı yerde göreve başlayacak.

KADRO BEKLENTİSİ

Atama bekleyen sağlıkçılar 29 bin 689 kamu personeli alımında adaletli ve tatmin edici kadro dağılımı istiyor. Aşağıdaki yorum kısmından bu konudaki düşüncelerinizi ve taleplerinizi yazabilirsiniz.

KADIN-ERKEK DİĞER SAĞLIKÇILARLA BİLGİ ALIŞ VERİŞİ İÇİN TIKLA-TAKİP ET

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN