İstanbul Üniversitesi KPSS'siz Sözleşmeli Personel Alıyor! 26 Bin Lira Maaş

Kamu kariyer platformu üzerinden yayımlanan ilana göre İstanbul Üniversitesi Rektörlüğü Deniz Bilimleri ve İşletmeciliği Enstitüsü Müdürlüğünde istihdam etmek üzere 9 gemi adamı alımı yapacak

İstanbul Üniversitesi KPSS'siz Sözleşmeli Personel Alıyor! 26 Bin Lira Maaş

İstanbul Üniversitesi KPSS'siz Sözleşmeli Personel Alıyor 

Kamu üniversiteleri personel alımlarına devam ediyor. Son olarak kamu kariyer platformu üzerinden yayımlanan ilana göre İstanbul Üniversitesi Rektörlüğü Deniz Bilimleri ve İşletmeciliği Enstitüsü Müdürlüğünde istihdam etmek üzere 9 gemi adamı alımı yapacak.

başvurular online

Adaylar başvurularını 5 Ekim 2022 tarihine kadar https://pbys.istanbul.edu.tr/basvuru başvuru adresi üzerinden online olarak yapabilecekler. 

Yazılı ve sözlü sınav yapılacak

Başvuruları kabul edilen adayların başarı sıralamasının belirlenmesi için komisyon tarafından yazılı, sözlü ve uygulamalı sınav yapılacaktır. Sınav konuları uzmanlık konularına uygun olarak başvurduğu pozisyonların teknik ve özel şartlarında belirtilen tüm konuları ve hususları kapsayacaktır. Yazılı Sınav; 24/10/2022 tarihinde saat 10.00-13.00 arasında yapılacak olup, Sözlü Sınava 27/10/2022 tarihinde saat 10.00’da, Uygulamalı Sınava ise 31/10/2022 tarihinde saat 10.00’da başlanacaktır.

Alınan personele ödenecek maaş tablosu 

Adaylardan aranan şartlar 

  • Başvuracak adaylarda yukarıda belirtilen özel şartlar ile 657 sayılı Kanunun 48. maddesinde belirtilen genel şartları taşıyor olmak.
  • Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak
  • Tüm pozisyonlar için haftalık çalışma süresi Deniz İş Kanunda belirtilen çalışma saati olan haftalık 48 saati aşmayacak şekilde ilgili birimin yönetimi tarafından belirlenecek saatlerde görev yapma(gece dâhil) şartını kabul etmek
  • 5917 sayılı Kanunun 47. maddesinin 5.fıkrası (A) 2 bendi gereğince, 4/B sözleşmeli personel olarak çalışmakta iken istifaen görevinden ayrılarak sözleşmesi feshedilenler; fesih tarihinden itibaren 1 (bir) yıl geçmeden başvuruda bulunamazlar.
  • Gemi Adamı ve Kılavuz Kaptanlar Yönetmeliğinde her pozisyon için belirtilen asgari niteliklere sahip olmak.
  • Bahse konu pozisyonlarda çalışanlar ihtiyaç duyulması ve işlerin aksamaması için birim amiri tarafından, zabitan ve personel arası kategorik geçiş hariç kendi içlerinde ihtiyaç duyulan pozisyonlarda çalıştırılmasını kabul etmek.
  • Yukarıda belirtilen pozisyonlar, geminin sefere göre uygun hale getirilmesi için Asgari Gemi Adamı Donanımı Belgesi’nde ihtiyaç duyulan pozisyonlara göre değiştirilmesini kabul etmek

İstanbul Üniversitesi KPSS'siz Sözleşmeli Personel alımı ilanının detaylarına ulaşmak için TIKLAYIN