İstanbul Üniversitesi 55 KPSS ile Hemşire Alımı Yapıyor

İstanbul Üniversitesi tarafından bir ilan yayımlandı. 55 KPSS ile yapılacak personel alımında adaylar hemşire kadrosunda istihdam edilecek.

İstanbul Üniversitesi 55 KPSS ile Hemşire Alımı Yapıyor

İstanbul Üniversitesi hemşire alım ilanı yayımladı.

DPB'de bugün yayımlanan ilanda İstanbul Üniversitesi, lisans mezunu adaylar arasından 90 , lise mezunu adaylar arasından 10 olmak üzere toplamda 100 adet hemşire alımı yapacağını duyurdu. 

KPSS 55 puan şartı ile yapılan memur alımında detaylar kamubulteni.com 'da.

BAŞVURU ŞARTLARI

İlana başvuru yapacak adayların aşağıdaki genel şartları taşıyor olması gerekmektedir:

  • Başvuracak adaylarda yukarıda belirtilen özelşartlar ile 657 sayılı Kanunun 48. maddesinde belirtilen genel şartları taşıyor olmak
  • Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak.
  • Tüm pozisyonlar için haftalık çalışma süresi 40 saati aşmayacak şekilde ilgili birimin yönetimi tarafından belirlenecek saatlerde görev yapma (gece dâhil) şartını kabul etmek.
  • Başvuracak adayların 2018 Kamu Personeli Seçme Sınavına (KPSS) girmiş olmalıdırlar. Lisans mezunları için 2018 KPSS-P3 puan türü, Lise mezunları için 2018 KPSS-P94 puan türü esas alınacaktır.
  • 5917 sayılı Kanunun 47. Maddesi’nin 5. Fıkrası (A)2 bendi gereğince, 4-B Sözleşmeli personel olarak çalışmakta iken istifaen görevinden ayrılarak sözleşmesi feshedilenler; fesih tarihinden itibaren 1 (bir) yıl süre geçmeden başvuruda bulunamazlar

BAŞVURU

İstanbul Üniversitesi hemşire alımına başvurular bugün başladı ve 15 gün sonra sona erecek. Başvurular aşağıdaki evraklarla birlikte Üniversitenin Personel Daire Başkanlığına şahsen yapılacak. 

  • Başvuru Formu
  • Nüfus Cüzdanı Aslı ve Fotokopisi
  • Diploma veya Mezuniyet Belgesinin Aslı ve Fotokopisi
  • 2018 KPSS Sınav Sonuç Belgesi

Başvuru Dilekçesi İçin Tıklayın
Başvuru Formu İçin Tıklayın

Başvurular Komisyon tarafından değerlendirildikten sonra sonuçlar en geç 7 iş günü içinde www.istanbul.edu.tr adresinde yayınlanacaktır. Kontenjan sayısı kadar yedek belirlenecektir. Asil kazananlar atanmak üzere başvuru yapmadığı takdirde ilan edilen yedek kazananlar sırasıyla çağırılacaktır. Ataması yapılacak adayların listesi, işe başlamaları için gerekli evraklar, başvuru zamanı ve yeri ile ilgili bilgilerin www.istanbul.edu.tr adresinden takip edilmesi gerekmektedir. İlgililere yazılı ya da sözlü ayrıca birtebligat yapılmayacaktır.

Kamubulteni.com  | Ankara