İSPER AŞ.’ye En Az İlkokul Mezunu 36 Personel Alımı

İstanbul Personel Yönetimi (İSPER) Aş, İşkur üzerinden duyurduğu ilanda kurum dışı kamu işçi alımı gerçekleştirecek.

İSPER AŞ.’ye En Az İlkokul Mezunu 36 Personel Alımı

İSPER tarafından istihdam edilecek 9 kadroya toplamda 36 personel alınacak. En az ilk okul mezunlarının başvurabileceği kadroların bulunduğu ilanda lisans mezunlarının da başvurabileceği kadrolar bulunmaktadır.

Başvuru Tarihleri

İlan edilen duyuruda başvurular 25 Aralık’ta Başlamış olup 31 Ocak 2022 günü sona erecektir.

İstanbul geneli istihdam edilecek personellerin haftalık çalışma saatleri 45 saat olarak belirlenmiştir.

Başvurular elektronik ortamda yapılacak

İSPER tarafından duyurulan 36 personel kadrosu için başvurular elektronik ortam üzerinden yapılacak. Başvuracak adayların https://kariyer.ibb.istanbul mail adresi üzerinden başvuru yapması gerekmektedir. Başvuru esnasında belge istenmemektedir. Mülakat yeri ve zamanı daha sonra adaylara mesaj veya mail yoluyla bildirilecektir.

İşte açılan 9 kadro ve bu kadrolara alınacak personel sayısı ve eğitim durumları

  • Tekniker: 2 personel (En az ilkokul mezunu ve Sıhhi Tesisat veya Elektrik veya Bakım Onarımcı veya Marangozluk vb. alanların en az birinden sertifika sahibi olmalıdır.
  • Veri giriş elemanı: 3 personel (En az lise mezunu olmalı.)
  • Şoför: 4 personel (En az ilkokul mezunu ve en az B sınıfı ehliyete sahip olmalıdır. Ayrıca iş bu şartnamede belirtilen araçları kullanması için ilgili mevzuatlarda yer alan gereklilikleri ‘’SRC 2- SRC 4, psiko-teknik vb.’’ sağlamalıdır.
  • Destek Personeli Yardımcı Hizmetler: 11 personel (En az ilkokul mezunu olmalıdır.)
  • Diğer Öğretmenler: 7 personel (Üniversitelerin Eğitim Fakülteleri bölümünden mezun olmalıdır
  • Ergoterapist (İş ve Uğraşı Terapisti): 2 personel (Üniversitelerin Sağlık Bilimleri Fakültesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon bölümü 4 yıllık lisans mezunu olmak ya da Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Yüksek Okulu 4 Yıllık Lisans mezunu olmak yada Ergoterapi bölümü dört yıllık lisans eğitiminden  mezun olmuş, tercihen duyu bütünleme eğitimini almış tüm modüleri tamamlamış, engeliler ve hidroterapi alanında hizmet içi eğitim ya da staj yapmış olması ve en az iki yıl bu alanda mesleki deneyime sahip olmalıdır.
  • Odyolog: 1 personel (Üniversitelerin Odyoloji lisans bölümü mezunu olmak. Tercihen odyoloji veya dil ve konuşma terapisi alanında yüksek lisans yapmış olmak, İşitme cihazları konusunda deneyimli olmalıdır.)
  • Diğer Özel Eğitim Öğretmeni: 5 personel (Üniversitelerin Özel Eğitim Öğretmenliği ‘’zihinsel engelliler öğretmenliği, görme engelliler öğretmenliği, üstün zekalılar öğretmenliği vb.’’ bölümü mezun olmalıdır.)
  • Destek Personeli Yardımcı Hizmetler: 1 personel (Sağlık Bilimleri fakültelerinin Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Yüksek Okulu 4 Yıllık Lisans mezunu olmak. Engelliler ve Hidroterapi oryantasyon eğitimi ya da hizmet içi eğitim ya da staj yapmış olmak. Bilgisayar kullanmaya hakim olmalıdır. Mesleki tecrübeye sahip olmalıdır. Duyu bütünleme temel eğitimini almış tercihen modüleri tamamlamış.)