İnfaz Koruma Memuru Alımı-3750 TL Maaş

Adli Tıp Kurumu Başkanlığı infaz koruma memuru alımı yapacak. KPSS puanı ile yapılacak İKM alımında başvuru detayları , KPSS puanı hakkında değerlendirme haberimizde.

İnfaz Koruma Memuru Alımı-3750 TL Maaş

En az lise mezunu İKM alımında KPSS puanının yüksek kapatması bekleniyor.

Adalet Bakanlığı Adli Tıp Kurumu Başkanlığı lise mezunu adaylar arasından infaz koruma memuru alımı yapacak. KPSS şartı aranan infaz koruma memuru alımında başvurular 26 Ağustos 2019 günü başlayacak. Başvuru öncesi adayların en çok merak ettiği konu , KPSS puan sınırının kaça kadar düşeceği meselesi oldu.

Biz de bu haberimizde infaz koruma memuru alımında başvuru şartlarına yer verdik. Öte yandan adayların bilgi alış verişi yapması , KPSS puanını değerlendirmesi için haberimizi yazdık.

BAŞVURU GENEL ŞARTLARI

Adalet Bakanlığı Adli Tıp Kurumu İnfaz koruma memuru alımı  başvuru genel ve özel şartlarına yer verdik. İşte genel şartlar.

  • Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,
  • İnfaz ve Koruma Memuru pozisyonu için, merkezi sınavın (KPSS-2018) yapıldığı yılın Ocak ayının birinci günü itibarıyla itibarıyla 18 yaşını doldurmuş ve 30 yaşını bitirmemiş olmak. (01 Ocak 1988 ve sonrası doğumlu olanlar sınava müracaat edebilecektir.).
  • 657 sayılı Kanunun değişik 48/1-A/5 bendinde sayılan suçlardan mahkûm olmamak,
  • 657 sayılı Kanunun 53’üncü maddesi hükümleri saklı kalmak kaydı ile görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı bulunmamak,
  • Kamu haklarından mahrum olmamak,
  • KPSS'den en az 70 almış olmak,
  • Son müracaat tarihi itibarıyla istihdam edilecek sözleşmeli personel pozisyonu için gerekli öğrenim niteliğini taşıyor olmak.
  • Güvenlik soruşturması ve/veya arşiv araştırması sonucu olumlu olmak
  • Cinsiyeti kadın olmak.
  • Ortaöğretim Kurumlarının herhangi bir alanından mezun olmak.
  • 160 cm. 'den kısa boylu olmamak
  • Boy uzunluğunun santimetre cinsinden son iki rakamı ile kilosu arasındaki fark 13'ten fazla, 17'den az olmamak, (Örneğin; 170 cm boyunda olan bir adayın kilosunun 70+13=83'ten fazla, 70- 17=53'ten az olmaması gerekmektedir.)

ALIM İSTANBUL 'A

Yayımlanan duyuruda söz konusu personel alımının İstanbul 'da taşra teşkilatı bünyesinde çalıştırılacağına yer verildi. 

BAŞVURULAR 26 AĞUSTOS GÜNÜ BAŞLIYOR

İnfaz koruma memuru alımı için başvurular 26 Ağustos 2019 günü başlayacak. Başvuru ekranı açıldığı anda kamubulteni.com 'da olacak. Haberdar olmak için mobil uygulamamızı indirin >>

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN

KAÇ KATI ADAY ÇAĞRILACAK?

3 infaz koruma memuru alımı yapılacak. Yapılacak alımda 15 kişi mülakata çağrılacak. 

KPSS PUANI KAÇA KADAR DÜŞER?

CTE 'nin İKM alımına başvuru yapan adaylar bu alıma da başvuru yapabilecek. CTE alımlarında kadın İKM alımında birçok yerde KPSS 80'lerde kapattı. Başvuruların internetten yapılacak olması nedeniyle fazla başvuru olması ve KPSS puanının yüksek kapatması bekleniyor. 

Peki siz kaç KPSS puanı ile başvuru yapacaksınız? TIKLA KATIL ve diğer adaylarla bilgi alış verişi yap.