İMMİB Genel Sekreterliği Memur Alımı Yapacak! İşte Başvuru Genel ve Özel Şartları

İstanbul Maden ve Metaller İhracatçı Birlikleri Genel Sekreterliğine İdari Memur ile Uzman Yardımcısı alımı yapılacak. Başvuru işlemleri 21 Şubat 2020 saat 17.00'e kadar devam edecek.

İMMİB Genel Sekreterliği Memur Alımı Yapacak! İşte Başvuru Genel ve Özel Şartları

MEZUNİYET ŞARTLARINA DİKKAT

İMMİB resmi sayfasından yapılan resmi bilgilendirmede uzman yardımcısı alımı için başvuru yapacak adayların "Uluslararası İlişkiler, Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler, Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi, Kamu Yönetimi, Uluslararası Ticaret ve İşletmecilik, Uluslararası İşletme Yönetimi, Uluslararası Girişimcilik, İktisat, İşletme, Ekonomi" mezuniyet şartını yerine getirmesi, İdari Memur alımı için başvuru yapacak adayların ise, "Ekonometri, Uluslararası Ticaret, Uluslararası İşletmecilik ve Finans, Uluslararası Ticaret ve Finans, Uluslararası Lojistik ve Taşımacılık, Ekonomi ve Finans, Uluslararası İşletmecilik ve Ticaret, Uluslararası Lojistik Yönetimi, Uluslararası Ticaret ve Lojistik Yönetimi" şartını yerine getirmesi gerekiyor. Başvuru yapacak adayların ayrıca başvuru genel ve özel şartlarına da göz atması gerekiyor. Başvuru sırasında adaylardan Genel Sekreterliğin resmi sayfasından (www.immib.org.tr) adresinden alınabilecek başvuru formu, T.C. kimlik numarası yazılı beyanı, iki adet vesikalık fotoğraf, diploma ve KPSS belgesi, Güncel özgeçmiş talep edilebilecek. Başvuru işlemleri şahsen ya da posta yoluyla yapılacak.

YENİ BEKÇİ ALIMI, ASKERİ PERSONEL ALIMI, POLİS ALIMI VE DAHA FAZLASINI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLA VE ABONE OL. YENİ DUYURULAR BİLDİRİM HALİNDE GELSİN.

BAŞVURU İŞLEMLERİ ŞAHSEN YA DA POSTA YOLUYLA

İMMİB duyurusunda başvuru sürecine dair, "Başvurular 4 üncü maddede belirtilen, sınavdan önce istenilen belgeler ile birlikte; Genel Sekreterliğimiz evrak kayıt birimine 21 Şubat 2020 tarihi saat 17.00'a kadar şahsen veya posta ile yapılacaktır. Postadaki gecikmeler dikkate alınmayacak olup, son başvuru tarihinden sonra gelen başvurular dikkate alınmayacaktır. Ayrıca, belge ve bilgileri eksik olan adayların başvuruları işleme konulmayacaktır. Aday evrak fotokopilerinin aslının aynı olduğunu taahhüt etmiş sayılır; aksinin tespiti halinde kazanmış olsa dahi sınava ilişkin tüm hakları iptal edilir." denildi.