İçişleri Bakanlığı 3 Bin 546 Personel Alımı Ön Başvuruları

İçişleri Bakanlığı tarafından alımı yapılacak personel kadrosu için aday profil bilgilerini güncelleme işlemi bugün başlıyor.

İçişleri Bakanlığı 3 Bin 546 Personel Alımı Ön Başvuruları

Geçtiğimiz günlerde yayımlanan personel alım ilanıyla İçişleri Bakanlığı kadrosuna 3 bin 546 personel alımı yapılacağı duyurulmuştu. 17 Haziran’da başvuruları başlayacak alımlar için İçişleri Bakanlığı aday profil bilgilerini güncelleme işlemi bugün itibariyle başlıyor. İçişleri Bakanlığı personel alımı için adayların başvuru sırasında sıkıntı yaşamaması için profil güncelleme işlemi başvuru tarihinden önce yapılacak

Başvurular e-Devlette

Adaylar profil bilgilerini 14-16 Haziran 2022 tarihleri arasında E-devlet üzerinden “İçişleri Bakanlığı/e-Devlet Kapısı Üzerinden Sunulan Hizmetler” başlığı altında yer alan “İçişleri Bakanlığı Aday Profil Bilgileri Düzenleme ve Sınav Başvuru” linki aracılığıyla erişim sağlayarak profil bilgilerinin güncel/son halini düzenleyebilecekler ve bu bilgilerini sınav başvuru esnasında kullanabileceklerdir.

Sınav Başvuruları 17 Haziranda

İçişleri Bakanlığı sınav başvuruş ise 17 Haziran 2022 itibariyle başlıyor. Başvurular 17-21 Haziran 2022 tarihleri arasında E-devlet üzerinde “İçişleri Bakanlığı/e-Devlet Kapısı Üzerinden Sunulan Hizmetler” başlığı altında yer alan “İçişleri Bakanlığı Aday Profil Bilgileri Düzenleme ve Sınav Başvuru” linki aracılığıyla elektronik ortamda alınacaktır. Adaylar, başvuru tarihleri olan17-21 Haziran 2022 tarihleri arasında da profil bilgilerinin güncel/son halini düzenleyebilecek ve aynı anda sınav başvurusunu yapabileceklerdir.

Adaylar sınav başvurusunu tamamlamak için öncelikle profil bilgilerini düzenlemek ve 17-21 Haziran 2022 tarihleri arasında da başvuru yaparak modüle kaydetmek zorundadır. Adayın profil bilgilerini düzenlemesi, başvuru yaptığı anlamına gelmez. Sadece profil bilgilerinin düzenlenmesi sınav başvurusu için hak teşkil etmez.

KAMU İLANLARI VE MEMUR ALIMLARINDAN ANLIK OLARAK HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN.

 

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZI TAKİP EDEREK TÜM İLANLARDAN ANINDA HABERDAR OLUN!

 /  /