Hazine ve Maliye Bakanlığı'na Yüksek Maaşla Bilişim Personeli Alımı Yapılacak

Hazine ve Maliye Bakanlığı'na dört yıllık bilgisayar mühendisliği, yazılım mühendisliği, elektrik mühendisliği, elektronik mühendisliği, elektrik ve elektronik mühendisliği ve endüstri mühendisliği bölümlerinden mezun bilişim personeli istihdam edilecek.

Hazine ve Maliye Bakanlığı'na Yüksek Maaşla Bilişim Personeli Alımı Yapılacak

HAZİNE VE MALİYE BAKANLIĞI'NA BİLİŞİM PERSONELİ ALIMINDA MEZUNİYET VE TECRÜBE  ŞARTI

Hazine ve Maliye Bakanlığı'na bilişim personeli alımı için başvuru işlemleri devam ediyor. Bakanlığın resmi sayfası ve Resmi Gazete'de yayımlanan duyuruda, Hazine ve Maliye Bakanlığı Bilgi Teknolojileri Genel Müdürlüğü'ne 39 bilişim personeli alımı yapılacağı açıklanmış, ilgili duyuruda başvuru yapacak adayların, "Fakültelerin dört yıllık bilgisayar mühendisliği, yazılım mühendisliği, elektrik mühendisliği, elektronik mühendisliği, elektrik ve elektronik mühendisliği ve endüstri mühendisliği bölümlerinden ya da bunlara denkliği Yükseköğretim Kurulunca kabul edilmiş yurt dışındaki yükseköğretim kurumlarından mezun" olma şartının yanı sıra Yazılım, yazılım tasarımı ve geliştirilmesi ile bu sürecin yönetimi konusunda veya büyük ölçekli ağ sistemlerinin kurulumu ve yönetimi konusunda ücret tavanı iki katını geçemeyecekler için en az 3 (üç) yıl, diğerleri için en az 5 (beş) yıl mesleki tecrübeye sahip olması, en az iki güncel programlama dilini bildiğini belgelemesi gibi şartları da yerine getirmesi gerektiği kaydedildi. 

YENİ MEMUR ALIMI, POLİS ALIMI, BEKÇİ ALIMI HABERLERİNİ TAKİP ETMEK İÇİN TIKLA VE KATIL.

BAŞVBURULAR 18 AĞUSTOS'A KADAR DEVAM EDECEK

Resmi açıklamada başvuru işlemlerinin 18 Ağustos'a kadar süreceğine yer verilirken, başvuru işlemlerinin şahsen ya da posta yoluyla gerçekleşeceği de kaydedildi. 

BAŞVURULAR ŞAHSEN YA DA POSTA YOLUYLA OLACAK

Açıklamada başvuru sürecine ilişkin, "Başvurular, 17/07/2020-17/08/2020 tarihleri arasında http://www.hmb.gov.tr adresinde bulunan “Sözleşmeli Bilişim Personeli Başvuru Formu’nun” doldurulmasından sonra, fotoğraf yapıştırılmak ve imzalanmak suretiyle aşağıda sayılan belgelerle birlikte, en geç 17/08/2020 tarihine kadar Bilgi Teknolojileri Genel Müdürlüğüne (Hazine ve Maliye Bakanlığı Bilgi Teknolojileri Genel Müdürlüğü A Blok Belge Yönetimi ve İnsan Kaynakları Koordinatörlüğü 3. Kat 333 Nolu Oda Devlet Mah. Dikmen Cad. TBMM Karşısı Dikmen/ANKARA) elden teslim edilmek veya son başvuru tarihinde anılan adreste olacak şekilde postayla gönderilmek suretiyle yapılacaktır. Corona virüs salgını nedeniyle başvuru yapacak kişileri sağlık açısından riske atmamak için müracaatların 0312 497 71 67 – 0312 497 71 68 telefonlarının aranarak randevu alınmak suretiyle yapılması uygun görülmüştür." denildi. 

DETAYLI BİLGİLENDİRMEYE RESMİ SAYFADAN ERİŞİM SAĞLANABİLİYOR

Detaylı bilgilendirmeye bakanlığın resmi sayfasından erişim sağlanabiliyor.

Kamubulteni.com - İstanbul