Hazine ve Maliye Bakanlığı Hizmetli, Şoför, Büro Memuru ve Güvenlik Görevlisi Alımı Başvurusu Sona Eriyor

Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından yayımlanan duyuruda , bilgisayar işletmeni, yardımcı hizmetli, şoför,, koruma ve güvenlik görevlisi ile tekniker alımı yapılacağına yer verildi. İlana başvurular 16 Ekim günü sona erecek.

Hazine ve Maliye Bakanlığı Hizmetli, Şoför, Büro Memuru ve Güvenlik Görevlisi Alımı Başvurusu Sona Eriyor

Hazine ve Maliye Bakanlığı personel alımı sona eriyor.

Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından geçtiğimiz hafta bir duyuru yayımlandı. Yayımlanan duyuruda Bakanlar Kurulu Kararı ile yürürlüğe giren “Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslar” ın Ek 2 nci maddesinin birinci fıkrasının (c) bendi gereğince Bakanlığımız merkez teşkilatı İstanbul hizmet birimlerinde 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4 üncü Maddesinin (B) fıkrasına göre kamu personeli alımı yapılacağına yer verildi. 

KPSS puanı ile yapılan personel alımında başvurular 16 Ekim 2020 tarihine kadar devam edecek. İnternet üzerinden alınan personel alımı başvuruların detayları kamubulteni.com'da.

BAŞVURU GENEL ŞARTLARI

İlana başvuru yapacaklarda aranan genel şartlar şu şekilde:

- 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48 inci maddesinde belirtilen genel şartları taşımak,

- Sınavın yapıldığı yılın Ocak ayının birinci günü itibarıyla otuz beş (35) yaşını doldurmamış olmak (01/01/1985 tarih ve sonraki doğumlular başvurabilecektir),

- ÖSYM tarafından 2018 yılında yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavına (KPSS) katılmış ve özel şartlar bölümünde belirtilen geçerli puana sahip olmak,

- Başvuruyu süresi içerisinde yapmış olmak.

ALIM YAPILAN KADROLAR

ÖZEL ŞARTLAR

BAŞVURU SAYFASI

İlana başvurular internetten alınıyor. 

https://sinav.hmb.gov.tr/

Başvuru yapacak adayların yukarıdaki linki kopyalayıp yeni sekmede açması gerekmektedir. Açılan sayfada başvurunuzu yapın.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA