Hazine ve Maliye Bakanlığı Bir Personel Alım İlanı Daha Yayımladı Maaşlar Çok Yüksek

Hazine ve Maliye Bakanlığı, yeni bir personel alım ilanı daha yayımladı. Maaşlar aylık brüt sözleşme ücret tavanının 4 katına kadar çıkabiliyor.

Hazine ve Maliye Bakanlığı Bir Personel Alım İlanı Daha Yayımladı Maaşlar Çok Yüksek

Hazine ve Maliyen Bakanlığı tarafından sözleşmeli bilişim personeli kadrosuna 15 alım yapılacak. Sınavla yapılacak bu alımlar için alınacak personel maaşlarının yüksekliği dikkat çekiyor. 2020 ve 2021 yılları KPSS puanlarıyla başvurabilecek adaylar, lisans mezunları arasında seçilecektir.

Adayların sınava katılmaya hak kazanabilmeleri için 2020 veya 2021 yıllarında yapılan Kamu Personel Seçme Sınavında (KPSS) KPSSP3 puanının yüzde yetmişi (KPSS puanı olmayan veya belge ibraz etmeyen adayın KPSS puanı 70 olarak dikkate alınır) ile yabancı dil puanının (belge ibraz etmeyenlerin yabancı dil puanı sıfır olarak değerlendirilecektir) yüzde otuzunun toplamı esas alınarak yapılacak sıralamaya göre en yüksek puanlıdan başlanarak 10 katı kadar aday sınava çağırılacaktır.

Başvuru Genel Şartları

1) 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48 inci maddesinde sayılan genel şartlara haiz olmak,

2) Fakültelerin dört yıllık bilgisayar mühendisliği, yazılım mühendisliği, elektrik mühendisliği, elektronik mühendisliği, elektrik ve elektronik mühendisliği ve endüstri mühendisliği bölümlerinden ya da bunlara denkliği Yükseköğretim Kurulunca kabul edilmiş yurt dışındaki yükseköğretim kurumlarından mezun olmak,

3) (2) nolu maddede belirtilenler dışında kalan dört yıllık eğitim veren fakültelerin mühendislik bölümlerinden, fen-edebiyat, eğitim ve eğitim bilimleri fakültelerinin, bilgisayar ve teknoloji üzerine eğitim veren bölümleri ile istatistik, matematik ve fizik bölümlerinden ya da bunlara denkliği Yükseköğretim Kurulunca kabul edilmiş yurt dışındaki yükseköğretim kurumlarından mezun olmak (Bu kısımda belirtilen bölüm mezunları aylık brüt sözleşme ücret tavanının 2 katı için başvuru yapabilirler),

4) Yazılım, yazılım tasarımı ve geliştirilmesi ile bu sürecin yönetimi konusunda veya büyük ölçekli ağ sistemlerinin kurulumu ve yönetimi konusunda ücret tavanı iki katını geçemeyecekler için en az 3 (üç) yıl, diğerleri için en az 5 (beş) yıl mesleki tecrübeye sahip bulunmak.

Alım Yapılacak Kadrolar

- Bilgi Güvenliği Uzmanı: 1 personel

- Yazılım Geliştirme Uzmanı: 4 personel

- Veri Mühendisi: 1 personel

- Veri Analisti: 1 personel

- Sistem Yöneticisi: 1 personel

- Kıdemli Bilgi Güvenliği Uzmanı: 1 personel

- Uzman Veri Tabanı Yöneticisi: 1 personel

- Kıdemli Uzman Veri Tabanı Yöneticisi: 1 personel

- Kıdemli Altyapı ve Sistem Mimarı: 1 personel

- Yazılım Takım Lideri: 3 personel

Başvuru Tarihi ve Şekli

Adaylar başvurularını 5 Eylül 2022 tarihinden itibaren yapabilecektir. Başvurular 19 Eylül 2022 tarihinde sona erecektir. Başvurular e-Devlet üzerinde Hazine ve Maliye Bakanlığı - Kariyer Kapısı Kamu İşe Alım ve Kariyer Kapısı https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr üzerinden giriş yaparak, belirtilen takvimde aktif hale gelecek.


BAŞVURU ÖZEL ŞARTLAR VE İLAN DETAYLARI İÇİN TIKLAYIN

KAMU İLANLARI VE MEMUR ALIMLARINDAN ANLIK OLARAK HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN.

 

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZI TAKİP EDEREK TÜM İLANLARDAN ANINDA HABERDAR OLUN!

 /  /