Güzel Sanatlar Üniversitesi En Az 60 KPSS İle Büro Personeli Koruma ve Destek Personeli Alımı Yapıyor

Güzel Sanatlar Üniversitesi tarafından yayımlanan ilanla farklı kadrolara en az 60 KPSS ile sözleşmeli kamu personeli alımı başvuruları başladı.

Güzel Sanatlar Üniversitesi En Az 60 KPSS İle Büro Personeli Koruma ve Destek Personeli Alımı Yapıyor

Kamuya memur ve sözleşmeli personel alımı devam ediyor. Ankara Müzik ve Güzel Sanatlar Üniversitesi toplamda 13 Koruma ve güvenlik görevlisi, Büro personeli ve Destek personeli almak için ilan yayımladı. Başvurular ön lisans, lisans ve ortaöğretim mezunlarına yönelik olacak. Destek personeli ve Büro personeli kadrosu için ilgili KPSS puan türünden en az 60 almış olmak gerekirken, Koruma ve güvenlik görevlisi kadrosu için en az 70 puan almak gerekiyor.

Alım Yapılacak Kadrolar

Koruma ve Güvenlik Görevlisi: 5 ön lisans mezunu

Destek Personeli: 5 ortaöğretim mezunu

Büro Personeli: 3 lisans mezunu

Başvuru Tarihi ve Şekli:

Adaylar başvurularını Ankara Müzik ve Güzel Sanatlar Üniversitesi ( http://www.mgu.edu.tr) web adresinde bulunan başvuru formunu eksiksiz doldurularak ‘’https://personelilan.mgu.edu.tr” internet adresi üzerinden e devlet şifresi ile başvurular alınacaktır. Şahsen veya posta yoluyla başvuru kabul edilmeyecektir. 27 Mayısta başlayan başvurular 10 Haziran 2022 tarihinde sona erecektir.

Alım Yapılacak Kadrolar ve Nitelikleri

Başvuru Ortak Koşulları

1- 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48’inci maddesinde belirtilen şartları taşımak.

2- Çeşitli KHK ile kamu görevinden çıkarılanlar başvuruda bulunamaz.

3- Belirtilen öğrenim düzeylerinin birinden mezun olmak, aranan nitelikleri taşımak ve belgelendirmek.

4- Adayların ilgili 2020 KPSS(B) grubu puan türüne sahip olması gerekmektedir.

5- Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak.

6- Sadece bir unvan kodu için başvurulacaktır. Birden fazla unvan kodu için başvuru yapılması halinde tüm başvuruları geçersiz sayılacak ve değerlendirmeye alınmayacaktır.

7- Arşiv araştırması olumlu olmak.

8- İş tecrübesi ve sertifika / belge şartı bulunan unvanlar için başvuru yapan adayların başvurularının değerlendirilmeye alınabilmesi için http://personelilan.mgu.edu.tr ilan adresinden yapılan başvurusu sırasında “Diğer Belgeleriniz” sekmesi altında bulunan belgeler alanından kurum ve meslek unvanlarını gösterir barkodlu SGK Hizmet Dökümünü belgelerini yüklemeleri gerekmektedir.

9- İlgili kadro pozisyonu için teslim edilecek sertifikaların, ilan gününden önceki bir tarihte alınmış olması gerekmektedir ve yetkilendirilmiş Kamu Kurum ve Kuruluşlarınca, Milli Eğitim Bakanlığı’nca Onaylı veya Üniversitelerin Sürekli Eğitim Merkezlerinde düzenlenen kurs sonucu alınan eğitim sertifikası veya kurs bitirme belgesine sahip olmak.

KAMU İLANLARI VE MEMUR ALIMLARINDAN ANLIK OLARAK HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN.

 

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZI TAKİP EDEREK TÜM İLANLARDAN ANINDA HABERDAR OLUN!

 /  /