Gelir İdaresi KPSS Şartsız Personel Alımı Başvuruları Başladı

Gelir İdaresi Başkanlığı tarafından alımı yapılacağı duyurulan 70 sözleşmeli kamu personeli alımı için başvurular başladı.

Gelir İdaresi KPSS Şartsız Personel Alımı Başvuruları Başladı

Gelir İdaresi Başkanlığı personel alımı başvuruları için başvuru şartları belli oldu. Başkanlık için toplamda 70 sözleşmeli kamu personeli alımı yapılacak. Sözlü sınav esas alınarak yapılacak alımlar için lisans mezunu adaylar başvuru yapabilecek. KPSS’siz personel alımı yapacak kurum için sözlü sınav 18-19 Temmuz 2022 tarihinde Ankara’da yapılacaktır.

Başvuru Tarihi ve Şekli

Başvurular, 13 Haziran 2022 Pazartesi günü başlayıp, 24 Haziran 2022 Cuma günü saat 17.30'da sona erecektir. Başvurular, e-Devlet üzerinden Gelir İdaresi Başkanlığı - Kariyer Kapısı Kamu İşe Alım veya Kariyer Kapısı (https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr) adresinden, elektronik ortamda alınacaktır.

Alım Yapılacak Kadrolar ve Ücretler

Başvuru Genel Şartları

- 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48’inci maddesinin (A) bendinde yer alan genel şartları taşımak,

- Başvurulan sözleşmeli personel pozisyonuna ilişkin olarak, Tablo belirtilen sürede tecrübe sahibi olmak ve bunu belgelemek,

- Hizmetin gerektirdiği nitelikler ile muhakeme, temsil, yeni teknolojileri takip etme, öğrenme ve araştırma, hızlı öğrenme ve kendini geliştirme, analitik düşünebilme, takım çalışmasına yatkın olma ve iletişim becerisi yüksek olma, yoğun ve stresli iş temposuna ayak uydurabilme ve belgelemeye (dokümantasyon) önem vererek belgeleme yeteneklerine sahip olmak,

- Süresi içinde başvuru yapmış olmak.

BAŞVURU ÖZEL ŞARTLARI İÇİN TIKLAYIN

KAMU İLANLARI VE MEMUR ALIMLARINDAN ANLIK OLARAK HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN.

 

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZI TAKİP EDEREK TÜM İLANLARDAN ANINDA HABERDAR OLUN!

 /  /