Fırat Üniversitesi'ne 148 Personel Alınıyor

Fırat Üniversitesine sözleşmeli kamu personeli alımı yapılması için ilan yayımlandı. Yayımlanan ilanın detayları, başvuru şartları ve diğer detaylar haberimizde.

Fırat Üniversitesi'ne 148 Personel Alınıyor

Fırat Üniversitesi, en az ön lisans mezunu adaylar arasından sözleşmeli kamu personeli alımı için ilan yayımladı.

Devlet Personel Başkanlığı resmi internet sayfası aracılığıyla yayımlanan ilanda Fırat Üniversitesi, ön lisans ve lisans mezunu adaylar arasından sözleşmeli olarak çalıştırmak üzere sağlık personeli alımı yapacağını duyurdu. 116 'sı hemşire, 6 'sı Fizyoterapist ve 26 'sı sağlık teknikeri kadrolarında istihdam etmek üzere toplamda 148 adet personel alımı yapılacak. KPSS puanına göre yapılacak personel alımında adayların geçerli bir puan almış olması şartı isteniyor.

PERSONEL ALIMI YAPILACAK KADROLAR VE MEZUNİYET ŞARTI

BAŞVURU ŞARTLARI

İlana başvuru yapacak adayların Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olması, kamu haklarından mahrum olmaması, TCK 'nın 53 üncü maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile; herhangi bir suçtan dolayı mahkum olmamış olması, erkek adaylar için askerliğini yapmış, ertelemiş ya da muaf olması gerekmektedir. Bu şartların yanı sıra başvuru yapacaj adayların atanacağı görevi yapmaya engel herhangi bir sağlık sorunu olmaması gerekiyor. Adayların herhangi bir kurumda 4/B'li olarak çalışmıyor olması ve SGK'dan herhangi bir yaşlılık aylığı almıyor olması gerekmektedir.

BAŞVURU

İlana başvurular şahsen alınmaktadır. Adayların başvurularını 15 gün içinde aşağıdaki evraklarla birlikte Fırat Üniversitesi Personel Daire Başkanlığı 'na yapması gerekmektedir.

  • Başvuru Formu
  • Öğrenim belgesi f
  • KPSS sonuç belgesi
  • Kimlik fotokopisi
  • 1 Fotoğraf
  • Hizmet veya görev belgesi

POLİS-PÖH-MEMUR VE PERSONEL ALIM İLANLARINDAN BİLDİRİM ALARAK HABERDAR OLMAK İÇİN KAMUBULTENİ.COM MOBİL UYGULAMASINI TELEFONUNUZA AŞAĞIDAKİ LİNKLERDEN İNDİRİN.

ANDROİD UYGULAMAMIZI ÜCRETSİZ İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN

İOS UYGULAMAMIZI ÜCRETSİZ İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN

Kamubulteni.com | Ankara