En Az Lise Mezunu Sağlık Personeli Alımı İlanı Yayımlandı

Mersin Üniversitesi, en az lise mezunu adaylar arasından sözleşmeli sağlık personeli alımı yapacağını duyurdu. İlan detayları haberimizde.

En Az Lise Mezunu Sağlık Personeli Alımı İlanı Yayımlandı

Mersin Üniversitesi personel alımı yapacak.

Mersin Üniversitesi tarafından bugün Resmi Gazete 'de yayımlanan ilanda , en az lise mezunu adaylar arasından sözleşmeli sağlık personeli alımı yapılacağına yer verildi. Sözleşmeli personel çalıştırılmasına ilişkin 06.06.1978 tarihli ve 7/15754 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı ile yürürlüğe konulan “Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslara” göre yapılacak personel alımında başvuru şartları şu şekilde;

Başvuracak adaylarda yukarda belirtilen özel şartlar ile 657 sayılı Kanunun 48. maddesinde belirtilen genel şartlar aranacaktır.

  • Lisans mezunları için 2018 KPSS(B) grubu KPSSP3 puanı, Önlisans mezunları için 2018 KPSS(B) grubu KPSSP93 puanı, Sağlık Meslek Lisesi mezunları için 2018 KPSS(B) grubu KPSSP94 puanı esas alınacaktır.
  • İlgililerin, ilanın gazetede yayımlandığı günü izleyen 15 gün içinde (mesai saati bitimine kadar) istenilen belgeler ile birlikte Personel Daire Başkanlığına şahsen müracaat etmeleri gerekmektedir. İlanda yer alan pozisyonlardan sadece birine müracaat edilecektir. Posta yoluyla yapılan müracaatlar kabul edilmeyecektir.
  • 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 4. maddesinin (B) fıkrasına 5917 sayılı Kanunun 47.maddesinin 5.fıkrası (a/2) bendi ile eklenen “sözleşmeli(4/B) olarak istihdam edilenler, hizmet sözleşmesi esaslarına aykırı hareket etmesi nedeniyle kurumlarınca sözleşmelerinin feshedilmesi veya sözleşme dönemi içerisinde Bakanlar Kurulu Kararı ile belirlenen istisnalar hariç sözleşmeyi tek taraflı feshetmeleri halinde, fesih tarihinden itibaren bir yıl geçmedikçe kurumların sözleşmeli personel pozisyonlarında istihdam edilemezler.” hükmü uyarınca işlem yapılacaktır

Alım yapılacak kadrolar ve başvuru özel şartları şu şekilde;

BAŞVURU ŞEKLİ

Mersin Üniversitesi personel alımı başvurusu şahsen alınmaktadır. Adaylar başvurularını aşağıdaki evraklarla birlikte 15 gün içinde Personel Daire Başkanlığına yapacaklar.

  • Başvuru formu
  • 2018 KPSS sonuç belgesi
  • Diploma Fotokopisi
  • Kimlik Fotokopisi
  • Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırması Formu (3 Adet)

Kamubulteni.com  | Ankara