En Az 60 KPSS İle İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü Personel Alımı Yapıyor

İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü 3 farklı kadroda en az 60 KPSS ile personel alımı yapacağını duyurdu.

En Az 60 KPSS İle İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü Personel Alımı Yapıyor

Kamu üniversiteleri tarafından personel alımı için başvurular devam ediyor. İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü Rektörlüğünden duyurulan ilanla en az 60 KPSS ile Koruma ve güvenlik görevlisi ile destek personeli en az 70 KPSS ile büro personeli alımı yapılacak.

Başvuru Tarihi ve Şekli

Adaylar başvurularını Üniversitenin öğrenci işleri daire başkanlığına şahsen veya posta yoluyla yapacaktır. 27 Mayıs 2022 tarihinde başlayan başvurular 10 Haziran 2022 tarihi itibariyle sona erecektir. Posta yoluyla başvuracak adaylar “İYTE Personel Dairesi Başkanlığı Gülbahçe Mahallesi Urla İZMİR” adresine istenen belgeleri yollayacaktır.

Başvuru Ortak Koşulları

- 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48’inci maddesinde belirtilen şartları taşıması,

- 7315 sayılı Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırması Kanunu uyarınca yaptırılacak olan arşiv araştırması sonucunun olumlu olması,

- 2020-KPSS lisans mezunları için KPSS P3, ön lisans mezunları için KPSS P93, ortaöğretim mezunları için ise KPSS P94 puanına sahip olması,

-Başvuru tarihi itibari ile 35 yaşını doldurmamış olması, -Görevini yerine getirmede engel teşkil edecek sağlık sorununun bulunmaması şarttır.

Başvuru Özel Şartları

Koruma ve Güvenlik Görevlisi (7 Ön Lisans Mezunu Erkek Personel)

-Güvenlik ve Koruma, Savunma ve Güvenlik, Kamu Güvenlik ve Asayişin Sağlanması veya Özel Güvenlik ve Koruma önlisans programlarının herhangi birinden mezun olmak.

-2020 yılı Kamu Personeli Seçme Sınavından KPSS (P93) puan türünden en az (60) puan almış olmak.

- Vardiyalı sistemde çalışmaya engel durumu olmamak.

 - Son başvuru tarihi itibarıyla geçerlilik süresi dolmamış silahlı/silahsız özel güvenlik görevlisi kimlik kartına sahip olmak.

- Askerliğini yapmış olmak.

- Koruma ve Güvenlik Görevini yapmasına engel olabilecek vücut ve akıl hastalığı ile engeli bulunmamak. Sağlık problemi bulunmadığını tam teşekküllü bir sağlık kuruluşundan aldığı sağlık raporu ile belgelendirmek. (Atanmaya hak kazanma durumunda istenecektir.)

- Boyunun 170 cm. den kısa olmaması, kilosunun ise cm. cinsinden boy uzunluğunun son iki rakamından 15 den fazla, 13 den az olmaması gerekmektedir. (Örneğin boy uzunluğu 180 cm. ise kilosu en fazla 80+15=95kg. ve en az 80-13=67kg.olmalıdır.)

Büro Personeli

- İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, İşletme Fakültesi veya İktisat Fakültesi mezunu olmak.

-2020 yılı Kamu Personeli Seçme Sınavından (P3) en az 70 puan almış olmak.

Destek Personeli (Bahçe Bakımı ve Düzenlenmesi/Erkek) 1 Ortaöğretim Mezunu

-Ortaöğretim kurumlarının Bahçecilik Alanı ve Dalları, Tarım Teknolojileri Alanı ve Dalları veya tarım alanı ve dallarından mezun olmak,

-Ortaöğretim kurumlarının diğer alanlarından mezun olan adaylar için bahçe (çiçek, süs bitkisi, ağaç) bakımı, dikim, ilaçlama ve budama konularında sertifikaya sahip olmak veya belgelemek şartıyla en az 2 yıl deneyime sahip olmak.

 -E sınıfı (Yeni sınıflandırmada C) ehliyete sahip olmak -2020 yılı Kamu Personeli Seçme Sınavından (P94) en az 60 puan almış olmak

Destek Personeli (Bahçe Bakımı ve Düzenlenmesi/Erkek) 2 Ortaöğretim Mezunu

- Ortaöğretim kurumlarının Bahçecilik Alanı ve Dalları, Tarım Teknolojileri Alanı ve Dalları veya Tarım Alanı ve Dallarından mezun olmak,

- Ortaöğretim kurumlarının diğer alanlarından mezun olan adaylar için bahçe (çiçek, süs bitkisi, ağaç) bakımı, dikim, ilaçlama ve budama konularında sertifikaya sahip olmak veya belgelemek şartıyla en az 2 yıl deneyime sahip olmak.

-2020 yılı Kamu Personeli Seçme Sınavından (P94) en az 60 puan almış olmak.

Başvuru İçin İstenen Belgeler

-Başvuru Formu (www.personel.iyte.edu.tr/duyuru/ adresinde yer alan ilan detayından edinilebilir. Eksiksiz doldurulmalıdır.)

-Özgeçmiş,

-1 (bir) adet Fotoğraf (Başvuru formuna yapıştırılacaktır)

-2020 KPSS Sonuç Belgesi

-Güvenlik personeli için geçerli özel güvenlik görevlisi kimlik kartı,

-Adli Sicil Belgesi, (E-devletten alınan karekodlu belgeler kabul edilir.)

-Erkek adaylar için Askerlik Durum Belgesi (E-devletten alınan karekodlu belgeler kabul edilir.)

-Nüfus Cüzdan Sureti. (E-devletten alınan karekodlu belgeler kabul edilir.)

-Diploma veya Mezun Belgesi, (E-devletten alınan karekodlu belgeler kabul edilir.)

-Tecrübe istenilen pozisyonlar için meslek kodunu gösterir SGK hizmet dökümüyle birlikte resmi veya özel kuruluşlardan başvuru tarihleri içerisinde alınmış iş deneyim belgesi (Islak imzalı olarak başvuru formuna eklenecektir. SGK Hizmet dökümünde e-Devletten alınan belgeler kabul edilecektir. SGK Hizmet dökümünde yer alan meslek kodu ile tecrübe istenilen pozisyonun uyumlu olması şarttır.)

-Ehliyet istenilen pozisyon için sürücü belgesi,

-Başvuruya eklenmesi halinde ibraz edilecek sertifikaların/belgelerin aslı veya onaylı sureti,

- Başvuru süresi içerisinde alınmış olması kaydıyla güvenlik görevlisi pozisyonları için beden kitle endeksini gösterir belgenin aslı (resmi veya özel sağlık kuruluşlarından/merkezlerinden başvuru süresi içerisinde alınan belgede boy uzunluğu ile beden kitle endeksi açıkça belirtilmiş olacaktır.)

KAMU İLANLARI VE MEMUR ALIMLARINDAN ANLIK OLARAK HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN.

 

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZI TAKİP EDEREK TÜM İLANLARDAN ANINDA HABERDAR OLUN!

 /  /