Ege Üniversitesi Mülakatsız Personel Alıyor

Ege Üniversitesi farklı kadrolarda istihdam etmek üzere kamu personeli alımı yapacağını duyurdu. İlana başvurular devam ediyor.

Ege Üniversitesi Mülakatsız Personel Alıyor

Ege Üniversitesi 33 personel alıyor.

Geçtiğimiz hafta bir ilan yayımlayan Ege Üniversitesi, kendi bünyesinde istihdam etmek üzere 33 adet yeni personel alımı yapacağını duyurdu. Devlet Personel Başkanlığı resmi internet sayfası aracılığıyla yayımlanan ilanda Ege Üniversitesi Rektörlüğü, Üniversitenin Tıp Fakültesi Hastanesi bünyesinde, Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslar'ın Ek 2. maddesine göre personel alımı yapacak.

Yayımlanan ilanda alınacak personellerin sözleşmeli olarak sağlık personeli kadrolarında istihdam edileceğine yer verildi. Giderleri Özel Bütçeden karşılanacak olan personeller için Üniversite, herhangi bir sözlü ya da yazılı sınav yapmayacak. İlana başvuru yapan, şartları taşıyan ve KPSS puanına göre yapılacak sıralamaya giren adaylar ilgili kadroya atanacak.

Yayımlanan bu ilana başvuru yapacak adayların Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olması, 657 sayılı DMK 'nın 48 'inci maddesinde belirtilen genel ve özel şartları taşıyor olması, erkek adaylar için askerlik hizmetini yapmış, muaf ya da tecilli olması, görevini devamlı yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmaması, 2016 yılı KPSS (B) grubu sınavından KPSS(P93), geçerli bir puan almış olması gerekmektedir.

İlana başvuru yapacak adayların aşağıda verilen evraklarla birlikte müracaatını şahsen yapması gerekmektedir. Evraklarını hazırlayan adaylar Ege Üniversitesi Personel Daire Başkanlığına şshsen gidecek.

Başvuru evrakları: Başvuru Formu, Diplomanın Aslı ve Fotokopisi, 1 fotoğraf, KPSS Sonuç Belgesi, Kimlik Fotokopisi, Erkekler için askerlik durum belgesi, Hizmet Belgesi ve sertifika.

ANDROİD UYGULAMAMIZI ÜCRETSİZ İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN

İOS UYGULAMAMIZI ÜCRETSİZ İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN

Kamubulteni.com | Ankara