Düzce Üniversitesine Sözleşmeli Personel Alımı

Düzce Üniversitesi, ResmÎ Gazetede duyurulan ilanda çeşitli kadrolarda 48 sözleşmeli personel alacağını duyurdu.

Düzce Üniversitesine Sözleşmeli Personel Alımı

Farklı kadrolarda istihdam edilmek üzere Düzce Üniversitesi’ne tam 48 personel alınacak. Başvuracak adayların, 2020-KPSS lisans mezunları için KPSS P3, ön lisans mezunları için KPSS P93, ortaöğretim mezunları için ise KPSS P94 puanına sahip olması gerekiyor. İşte kadrolar ve mezun olması gereken okullar

  • Büro Personeli: 2 Kontenjan, Lisans mezunu
  • Büro Personeli: 1 Kontenjan, Ortaöğretim
  • Koruma ve Güvenlik Görevlisi: 14 Kontenjan, Ortaöğretim Mezunu
  • Destek Personeli: 1 Kontenjan, En az Ortaöğretim mezunu
  • Destek Personeli: 2 Kontenjan, En az Ön lisans mezunu
  • Destek Personeli: 15 Kontenjan, Ortaöğretim mezunu
  • Hemşire: 8 Kontenjan, Lisans mezunu
  • Hemşire: 1 Kontenjan, Ortaöğretim mezunu
  • Sağlık Teknikeri: 2 Kontenjan, Ön lisans mezunu
  • Diğer Sağlık Personeli: 2 Kontenjan, En az Ortaöğretim mezunu

Alınacak kadro durumlarının özel şartları için Resmi Gazetenin bugünkü sayısını inceleyebilirsiniz.

GENEL ŞARTLAR

1. 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48 inci maddesinde belirtilen şartları taşımak zorunludur.

2. 657 sayılı Kanunun 53. maddesi hükümleri saklı kalmak kaydıyla görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı bulunmamak.

3. 7315 sayılı Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırması Kanunu uyarınca yaptırılacak olan arşiv araştırması sonucu olumlu olmak.

4. 2020-KPSS lisans mezunları için KPSS P3, ön lisans mezunları için KPSS P93, ortaöğretim mezunları için ise KPSS P94 puanına sahip olmak

Sözleşmeli Personel Pozisyonlarına Müracaat Edecek Adaylardan İstenilen Belgeler;

- Özgeçmiş, - 2020 KPSS Sonuç Belgesi,

- 1 adet Fotoğraf - Adli Sicil Kaydı Belgesi,

- Askerlik Durum Belgesi - Nüfus Cüzdanı

- Diploma veya Mezun Belgesi,

- Sertifika/belge istenen pozisyonlarda belirtilen sertifika/belgelerin aslı ve onaylı sureti,

- Güvenlik personeli için geçerli özel güvenlik görevlisi kimlik kartı,

 - Güvenlik görevlisi pozisyonları başvuru süresi içerisinde alınmış olması kaydıyla beden kitle endeksini gösterir belgenin aslı (resmi veya özel sağlık kuruluşlarından/ merkezlerinden başvuru süresi içerisinde alınan belgede çıplak ayakla boy uzunluğu ile beden kitle endeksi açıkça belirtilmiş olacaktır.)

(e-Devletten alınan karekodlu belgeler kabul edilir.)

DİĞER AÇIKLAMALAR VE ÖNEMLİ HUSUSLAR

- Başvuracak adayların; ilanın Resmî Gazete’de yayımlandığı tarihten itibaren 15 gün içinde (mesai saati bitimine kadar), Üniversitemiz Personel Daire Başkanlığına şahsen ya da Düzce Üniversitesi Rektörlüğü Personel Daire Başkanlığı Konuralp Yerleşkesi Yörük Mah. Merkez/Düzce (81620) adresine posta yolu ile müracaatta bulunmaları gerekmektedir. Her aday sadece bir pozisyona başvurabilir.

- KPSS puan sıralamasına göre yerleştirilmeye hak kazanan adayların isimleri personel.duzce.edu.tr adresinden açıklanacaktır. Puan eşitliği durumunda mezuniyet notu yüksek olan aday sıralamada hak kazanacaktır.

- Asil kazananlardan başvuru olmadığı takdirde veya aranan şartları taşımadığı tespit edilenlerin yerine yedek kazananlardan sırası ile yerleştirme yapılacaktır. Yerleştirmesi yapılan adaylar başvuru belgelerinin asıllarını ve Üniversitemiz tarafından ayrıca istenecek olan belgelerin asıllarını atama işlemleri için ibraz etmek zorundadırlar. Belge asıllarını ibraz etmeyen adayların başvurusu geçersiz sayılacaktır.

- Adaylarla hizmet sözleşmesi yapılacak olup, sözleşmede belirtilen şartları yerine getirmeyen adayların sözleşmeleri 1 (bir) ay içerisinde feshedilecektir.

- Tüm pozisyonlara ait görev tanımlarındaki işler adayları bilgilendirmek amacıyla yazılmıştır. İdare iş ve işlemlerin değişkenliğine bağlı olarak yeni görevler ekleme hakkını saklı tutar.

- Yerleştirilmeye hak kazanan adayların sonuçların www.personel.duzce.edu.tr adresinde açıklandığı günden itibaren 7 (yedi) gün içinde dilekçe ile göreve başlayıp başlamayacaklarını Personel Daire Başkanlığına bildirmeleri gerekmektedir. Dilekçeleri süresi içeresinde teslim etmeyenler bu haklarından vazgeçmiş sayılırlar.

- Eksik evrak, yanlış, yanıltıcı veya yalan beyanda bulunanlar ile bilgilerindeki tutarsızlıklar yüzünden değerlendirmeye alınmayan adaylar bu durumdan dolayı bir hak iddia edemeyecektir.

- Gerçeğe aykırı belge verenler ya da beyanda bulunanların atamaları yapılmış olsa bile atamaları iptal edilecektir.

- Üniversitemiz web sayfasından yapılan tüm duyurular tebligat mahiyetinde olup kişilere ayrıca yazılı tebligat yapılmayacaktır.

- İlanda bulunmayan hükümler için genel mevzuat hükümleri uygulanır.