Düzce Üniversitesi Sözleşmeli Personel Alımı Başvuruları için Son Günlere Girildi

Düzce Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi'ne sözleşmeli personel alımı için 15 Mayıs 2020 tarihi itibariyle başlayan başvuru işlemleri 29 Mayıs'ta son bulacak.

Düzce Üniversitesi Sözleşmeli Personel Alımı Başvuruları için Son Günlere Girildi

Düzce Üniversitesi tarafından geçtiğimiz haftalarda yapılan bilgilendirmede üniversiteye hemşire, ebe, eczacı, sağlık teknikeri ve diğer sağlık teknikeri unvanlarında personel alımı yapılacağı belirtilmiş, "Üniversitemiz Araştırma ve Uygulama Hastanesinde (giderleri özel bütçeden karşılanmak üzere) 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4. maddesinin (B) fıkrasına göre istihdam edilmek üzere 06.06.1978 tarihli ve 7/15754 sayılı Kararnameye ekli 28.06.2007 tarih ve 26566 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslarda Değişiklik Yapılmasına Dair Esaslar’da yer alan ek 2. maddenin (b) fıkrasına göre aşağıda belirtilen pozisyonlarda toplam 47 (kırk yedi) adet sözleşmeli personel alınacaktır." denilmişti.

YENİ MEMUR ALIMI DUYURULARI VE SADECE İŞ HABERLERİNİ TAKİP ETMEK İÇİN TIKLA.

Buna göre başvuru yapacak adaylarda aranacak genel ve özel şartlar aşağıdaki gibi oldu: 

Genel Şartlar,
1- Türk vatandaşı olmak,
2- Kamu haklarından mahrum bulunmamak
3- Erkekler için askerlik durumu itibariyle; askerlikle ilişikleri bulunmamak, muvazzaf askerlik hizmetini yapmış
yahut ertelemiş veya yedek sınıfa geçirilmiş olmak.
4- 657 sayılı Kanunun 53. maddesi hükümleri saklı kalmak kaydıyla görevini devamlı yapmasına engel olabilecek
akıl hastalığı bulunmamak,

BAŞVURULAR

Düzce Üniversitesi personela lımıyla ilgili başvurulara dair de resmi açıklamalar geldi. Resmi duyuruda başvuru sürecine dair, "Başvuracak adayların; ilanın gazetede yayımlandığı tarihten itibaren 15 gün içinde (mesai saati bitimine kadar), Rektörlüğümüz Personel Daire Başkanlığına istenilen belgeler ile birlikte şahsen veya posta yolu ile müracaat etmeleri gerekmektedir. Postadan kaynaklı gecikmelerden dolayı belirtilen tarihler arasında Üniversitemize ulaşmayan belgeler işleme alınmayacaktır. Bu gecikmelerden Üniversitemiz sorumlu değildir. Posta yolu ile başvuran adaylar, hak kazandıkları takdirde gönderdikleri belgelerin asıllarını ibraz etmek zorundadır. Aksi halde haklarını kaybedeceklerdir. Her aday en fazla 1 (bir) kadro için başvuruda bulunabilir. Eksik evrak/belge ile başvurular kabul edilmeyecektir. Noter vekaleti ile de başvuru yapılabilir." denildi. 

BAŞVURU SIRASINDA İSTENEN BELGELER