Devlet Su İşleri (DSİ) 1.273 Personel Alımında Başvuru Şartlarında Değişiklik Yapıldı

Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü, dün yayımlanan personel alımı ilanında başvuru şartlarında düzeltmeye gitti.

Devlet Su İşleri (DSİ) 1.273 Personel Alımında Başvuru Şartlarında Değişiklik Yapıldı

Dün Resmi Gazetede yayımlanan ilanla Devlet Su İşleri merkez ve taşra teşkilatında istihdam edilmek üzere 1.273 personel alımı yapacağını duyurmuştu. İlanda başvuru şartları da belirtilirken bugün Resmi Gazete’de bir düzeltme ilanı yayımlandı. Yayımlanan ilanla beraber başvuru şartında değişiklik olduğu belirtildi.

Hangi Şart Değişti

Dünkü yayımlanan ilanda adayların 2021-2022 KPSS puanlarıyla yerleştirme işleminin yapılacağı, adayların 2021-2022 yılı KPSS (B) grubu sınavına girmiş olması Lisans mezunları için KPSSP3, önlisans mezunları için KPSSP93 ve ortaöğretim mezunları için KPSSP94 puan türünden geçerli bir puana sahip olması gerekiyor denilmişti.

Yapılan düzeltme ile başvuruların sadece 2022 KPSS ile yapılacağı açıklandı. 2021 KPSS puanı başvuru şartlarından kaldırıldı.

Düzeltilen şarta göre adayların 2022 KPSS puanıyla yerleştirme işleminin yapılacağı, adayların 2022 yılı KPSS (B) grubu sınavına girmiş olması Lisans mezunları için KPSSP3, önlisans mezunları için KPSSP93 ve ortaöğretim mezunları için KPSSP94 puan türünden geçerli bir puana sahip olması gerekiyor ibaresi kullanıldı.

İşte O Düzeltme İlanı

KAMU İLANLARI VE MEMUR ALIMLARINDAN ANLIK OLARAK HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN.

 

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZI TAKİP EDEREK TÜM İLANLARDAN ANINDA HABERDAR OLUN!

 /  /