Çevre Bakanlığı Üst Yaş Şartı ve KPSS Taban Puan Şartı Olmadan Temizlik Personel Alımı Yapıyor

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı kamuya temizlik personelli alımı yapıyor. KPSS ile başvuru yapacak adaylar için taban puan şartı bulunmuyor.

Çevre Bakanlığı Üst Yaş Şartı ve KPSS Taban Puan Şartı Olmadan Temizlik Personel Alımı Yapıyor

Kamuya personel alımlar için yeni bir ilan daha geldi. Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından kamuya 69 temizlik personeli alımı yapılacak. Lise ve dengi okul mezunlarının başvuru yapabileceği temizlik personeli kadrosu için başvurular bugün başladı

KPSS Şartı Var mı?

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı personel alımında KPSS şartı aranıyor. Yapılan açıklamada, 2020 KPSS P94 puan türünden puan almış olmak gerekiyor. Ancak herhangi bir taban puan şartı belirtilmedi.

Başvuru Şartları

- Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak

- Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almaya hak kazanmamış olmak

- Güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması olumlu olmak

- Herhangi bir lise mezunu olmak

- Sağlık bakımından çalışmaya engel olabilecek herhangi bir rahatsızlığı olmamak

- İlan edilen pozisyonlara yerleştirilmek üzere tercih yapanların, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 4 üncü maddesinin (B) fıkrası ile aynı Kanunun 48 inci maddesinin (A) fıkrasının 1, 4, 5, 6 ve 7 nci bentlerindeki ve 6/6/1978 tarihli ve 7/15754 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı ile yürürlüğe konulan Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına Dair Esasların EK-1 inci maddesindeki şartları da taşımaları gerekmektedir.

Başvuru Tarihi ve Şekli

Adaylar başvurularını 26 Ekim 2022 tarihinden itibaren 5 Kasım 2022 tarihine kadar yapabilecek. başvurular e-Devlet üzerinden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Kariyer Kapısı-Kamu İşe Alım ve Kariyer Kapısı (https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr) adresinden yapılacaktır.

KAMU İLANLARI VE MEMUR ALIMLARINDAN ANLIK OLARAK HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN.

 

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZI TAKİP EDEREK TÜM İLANLARDAN ANINDA HABERDAR OLUN!

 /  /