Çevre Bakanlığı 500 Sözleşmeli Personel Alım İlanı Duyurdu

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı afet bölgelerinde görevlendirmek üzere 500 sözleşmeli personel alım ilanı duyurdu. işte alım yapılacak meslekler ve başvuru şartları..

Çevre Bakanlığı 500 Sözleşmeli Personel Alım İlanı Duyurdu

Çevre Bakanlığı 500 Sözleşmeli Personel Alım İlanı Duyurdu 

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı sözleşmeli personel alımı yapıyor. Resmi Gazete'de yayımlanan ilana göre Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı afet bölgelerinde görevlendirmek üzere 500 sözleşmeli personel alım yapacak. 

Alım yapılacak meslekler ve kadro dağılımı 

Başvuru şartları neler ?

  • Türk vatandaşı olmak,
  • 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48 inci maddesinin birinci fıkrasının (A) bendinde yer alan şartları haiz olmak,
  • Sağlık durumu itibarıyla iklim değişikliklerine ve her çeşit yolculuk şartlarına elverişli olmak,
  • 2022 yılında yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) sonuçlarına göre KPSS-P3 puan türünden en az yetmiş (70) puan almış olmak,
  • İlan tarihi itibarıyla özel veya kamu kurumlarında en az 3 yıl mesleki tecrübeye sahip olmak, (Mesleki tecrübelerin değerlendirilmesinde, Sosyal Güvenlik Kurumu kayıtlarında başvuruda bulunulan branş ile ilgili/alakalı meslek kodlarından lisans mezuniyetinden sonra yatan sigortalı hizmet süreleri değerlendirmeye alınacaktır.)
  • Son başvuru günü itibarıyla 40 (kırk) yaşını doldurmamış olmak

Başvuru şekli ve zamanı 

Başvurular 22.03.2023 Çarşamba gününden başlayıp 27.03.2023 Pazartesi günü saat 23:59:59’da sona erecektir. Adaylar bu başvurularını Kariyer Kapısı (https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr) üzerinden yapacaklardır. Şahsen veya posta yoluyla yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.

Çevre Bakanlığı 500 Sözleşmeli Personel Alım İlanının tam metnine ulaşmak için TIKLAYIN