Bursa Uludağ Üniversitesi'ne 161 Sözleşmeli Kamu Personeli Alımı Yapılacak!

Hemşire, Eczacı, Psikolog, Biyolog, Diyetisyen, Fizyoterapist, Sağlık Teknikeri gibi unvanlarda 161 kişilik alım duyurusu bugün yayımlandı. Bursa Uludağ Üniversitesi'nin personel alımı için başvurular 7 gün sürecek ve işlemler internet üzerinden gerçekleşecek.

Bursa Uludağ Üniversitesi'ne 161 Sözleşmeli Kamu Personeli Alımı Yapılacak!

Bursa Uludağ Üniversitesine 161 sözleşmeli kamu personeli alımı yapılacağı açıklandı. Hemşire, Eczacı, Psikolog, Biyolog, Diyetisyen, Fizyoterapist, Sağlık Teknikeri ve Diğer Sağlık Personeli unvanlarında alım yapılacağına ilişkin resmi duyuru bugün (13 Temmuz 2020) yayımlandı. Duyuruda başvuru yapacak adayların ilgili unvanlara göre belirlenen başvuru özel şartları ile başvuru genel şartlarını yerine getirmesi gerektiği belirtilirken, 161 personel alımı için başvuruların 7 gün süreceği personelalimi.uludag.edu.tr adresinden başvuruların gerçekleştirileceği belirtildi.  

SÖZLÜ YA DA YAZILI SINAV YAPILMAYACAK

Başvuruların sonunda yazılı ya da sözlü sınav uygulaması gerçekleştirilmeyecek, KPSS puanlarına göre adaylardan atamaya hak kazananların listesi Bursa Uludağ Üniversitesi'nin resmi sayfasından ilan edilecek ve bu ilan tebligat niteliğinde olacak. Adaylara ayrıca bilgilendirme yapılmayacak. Hemşire, Eczacı, Psikolog, Biyolog, Diyetisyen, Fizyoterapist, Sağlık Teknikeri ve Diğer Sağlık Personeli Adayları, başvuru sırasında gerekli belgeler, başvuru genel şartları ve özel şartları ile atama sürecine dair tüm detaylara aşağıdaki kılavuz sayfasından erişim sağlayabilirler.

Bursa Uludağ Üniversitesi Sözleşmeli Personel Alımı Başvuru Kılavuzu için TIKLAYINIZ.pdf.

BUGÜN YAYIMLANAN DİKKAT ÇEKEN DİĞER İLANLARA AŞAĞIDAKİ BAĞLANTILARDAN ERİŞİM SAĞLAYABİLİRSİNİZ