BTK 120 Kamu Personel Alımı İlanı Yayımladı

BTK Resmi Gazete 'de bir ilan yayımladı. Yayımlanan ilanda bilişim uzman yardımcısı kadrosuna 120 personel alımı yapılacağına yer verildi. İlan detayları ve başvuru bilgileri haberimizde.

BTK 120 Kamu Personel Alımı İlanı Yayımladı

BTK 120 kamu personeli alacak.

Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu Başkanlığı tarafından bir son dakika açıklaması yapıldı. Yapılan açıklamada Kurumun merkez ve taşra teşkilatında Genel İdare Hizmetleri Sınıfı 8 inci ve 9 uncu derece kadrolara bilişim uzman yardımcısı alımı yapılacağına yer verildi.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

BTK ilanına başvuru yapacak adaylarda aranan genel şartlar şu şekilde;

  • 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48 inci maddesinde yer alan genel şartları taşımak,
  • 2019 yılının Ocak ayının birinci günü itibarıyla 35 yaşını doldurmamış olmak (01/01/1984 ve sonraki tarihlerde doğanlar).
  • 2018 ve 2019 yılında A Grubu kadrolar için yapılan Kamu Personel Seçme Sınavında (KPSS), alanlara göre aşağıda belirtilen puan türlerinin herhangi birinden en az 70 puan almış olmak

KADRO DAĞILIMI VE MEZUNİYET ŞARTI

Bilgi Teknolojileri ve İşetişim Kurumu tarafından yayımlanan 120 kamu personeli alımında kadro dağılımı şu şekilde;

24 personel alımı: Sosyal bilimler alanında, en az dört yıllık lisans öğrenimi veren fakülte ve yüksek okulların; siyasal bilgiler, iktisadi ve idari bilimler, iktisat ve işletme fakülteleri veya bölümleri mezunlarından (Ankara 18, Diyarbakır 1, Erzurum 2, İzmir 2 ve Mersin 1)

16 personel alımı: Hukuk alanında, hukuk fakültesi mezunlarından (Ankara 13, İzmir 1, Mersin 1 , Samsun 1)

21 personel alımı: Mühendislik alanında, bilgisayar mühendisliği bölümleri mezunlarından (Ankara 16, Samsun 1, İzmir 1, Mersin 1, Erzurum 1, Diyarbakır 1)

44 personel alımı: Mühendislik alanında, elektronik, elektrik-elektronik, elektronik ve haberleşme, telekomünikasyon fakülteleri veya bölümleri mezunlarından (Ankara 24, Samsun 4, İzmir 4, Mersin 41, Erzurum 4, Diyarbakır 4)

15 personel alımı: Mühendislik alanında, endüstri mühendisliği bölümleri mezunlarından-Ankara 15.

BAŞVURU TARİHİ

BTK kamu personeli alımı başvurusu 20 - 29 Kasım 2019 tarihleri arasında yapılacak. Başvurular başladığı anda ve başvuru formu yayımlandığı anda bildirimle haberdar olmak için uygulamamızı indirin >>

Android için >>> TIKLAYIN

İOS için >>> TIKLAYIN