Boğaziçi Üniversitesi 140 Sözleşmeli Personel Alacağını Duyurdu

Boğaziçi Üniversitesi resmi internet sayfası üzerinden yapılan açıklamaya göre 140 personel alınacak. Mülakatız sözleşmeli güvenlik görevlisi, büro personeli ile destek personeli alımı yapılacak.

Boğaziçi Üniversitesi 140 Sözleşmeli Personel Alacağını Duyurdu

Boğaziçi Üniversitesi personel alımı ilanı geldi. Resmi gazetede ilan edilen duyuruya göre 18 Eylül 2022 tarihi ile Boğaziçi Üniversitesi bünyesinde bulunan personel eksikliğini gidermek amacıyla 140 kişilik bir kadro ile sözleşmeli personel alımı yapılacak. Bu kapsamda Boğaziçi Üniversitesi büro personeli, koruma ve güvenlik görevlisi ile destek personeli alımı yapılacak.

Boğaziçi Üniversitesi'ne personel alımları 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 4/B maddesi hükmüne göre herhangi bir mülakat olmaksızın sözleşmeli personel alımı yapılacak.

Mezuniyete Göre Kontenjan Dağılımı Şu Şekilde Olacak;

  • Önlisans mezunları arasından 19 büro personeli ile 15 koruma ve güvenlik görevlisi alımı yapılacak,
  • Lise mezunu adaylar arasından 8 bahçıvan, 60 temizlik personeli, 1 şoför, 8 koruma ve güvenlik görevlisi ile 2 büro personel alınacak.
  • Lisans mezunu adaylar arasından 7 koruma ve güvenlik görevlisi ile 20 büro personeli alınacak.

Başvuru Şartları Neler?
Boğaziçi Üniversitesi'ne personel alımı için adaylardan genel itibariyle 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 48. maddesinde belirtilen hükümlerin taşınması aranacak. Diğer taraftan özel olarak ise eğitim, KPSS, yaş kriterlerine dikkat edilecek.


Boğaziçi Üniversitesi Personel Alımı Başvuruları Ne Zaman Başlayacak, Nasıl Yapılacak? 

Boğaziçi Üniversitesi sözleşmeli personel alımı müracaat işlemleri açısından süreç, ilanın edildiği tarihten itibaren başladı. Böylece 15 gün süre ile başvuru işlemlerinin yapılması gerekir. Başvuru tarihleri 18 Eylül Yani bugünden itibaren başlayıp 2 Ekim 2022 tarihine kadar devam edecek. Başvuru adresi ise Boğaziçi Üniversitesi Güney Kampüs Etiler kapı girişi.