Aydın Adnan Menderes Üniversitesi'ne Sözleşmeli Sağlık Personeli Alımı Yapılacak

Hemşire, röntgen teknisyeni, ebe, eczacı ve fizyoterapist alımı duyurularına her geçen gün bir yenisi ekleniyor. Aydın Adnan Menderes Üniversitesi'ne de sözleşmeli kamu personeli alımları yapılacak. Resmi duyuru, başvuru genel ve özel şartları ile başvuru sürecine dair merak edilenler bu haberimizde.

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi'ne Sözleşmeli Sağlık Personeli Alımı Yapılacak

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi'ne sözleşmeli hemşire, röntgen teknisyeni, ebe, eczacı ve fizyoterapist alımı yapılacağı bildirildi. Resmi Gazete'de yayımlanan ilanda ilgili unvanlarda gerçekleşecek personel alımı için başvuru yapacak adayların başvuru genel ve özel şartlarını dikkatle incelemeleri gerektiğine vurgu yapılırken, başvuruların şahsen ya da posta yoluyla yapılacağı, başvuru formuna adu.edu.tr adresinden erişilebileceği belirtildi. 

YENİ MEMUR ALIMI, POLİS ALIMI, BEKÇİ ALIMI HABERLERİNİ TAKİP ETMEK İÇİN TIKLA VE KATIL.

Resmi açıklamada başvuru şekli ve yeri ile ilgili, "Adayların başvurularını www.adu.edu.tr web adresinde bulunan İş Talep Formunu tam ve eksiksiz doldurarak istenen belgelerle birlikte ilanın gazetede yayımlandığı günü izleyen 15 gün içinde (mesai saati bitimine kadar) Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Rektörlüğü Zemin Kat Kepez/AYDIN adresine şahsen başvurmaları gerekmektedir. Posta yoluyla yapılan başvurular kabul edilmeyecektir. Başvuru için istenen belgeleri eksik getiren, başvuru tarihini geciktiren veya nitelikleri uygun olmayan adayların müracaatlarına işlem yapılmayacaktır." denildi. 

BAŞVURU GENEL ŞARTLARI

1- Başvuracak adaylarda yukarıda belirtilen özel şartlar ile 657 sayılı Kanunun 48. maddesinde belirtilen genel şartlar aranır.
2- 2018 KPSS (B) Grubu sınavlarından Lisans mezunları için KPSSP3, Önlisans mezunları için KPSSP93, Lise mezunları için
KPSSP94 puanı esas alınacaktır.
3-Sınav tarihi itibariyle en az (18) yaşını tamamlamış olmak,
4-Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak.
5-657 sayılı Devlet Memurları Kanunun 4/B maddesi gereğince, sözleşmeli olarak istihdam edilenler hizmet sözleşmesine
aykırı hareket etmesi nedeniyle kurumlarınca sözleşmelerinin feshedilmesi veya sözleşme dönemi içerisinde Bakanlar Kurulu
kararı ile belirlenen istisnalar hariç sözleşmeyi tek taraflı feshetmeleri halinde, fesih tarihinden itibaren 1(bir) yıl geçmedikçe
kurumların sözleşmeli personel pozisyonlarında istihdam edilemezler. Hükmüne uygun olması.

AYDIN ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ ALIMI BAŞVURU ŞARTLARI İÇİN TIKLAYIN.pdf