Ankara Üniversitesi Sözleşmeli 132 Personel Alımı Başvuruları 2 Nisan'da Sonlanacak

Ankara Üniversitesi'nin sözleşmeli 132 personel alımı için 18 Mart 2019 tarihi itibariyle başlayan başvuru 2 Nisan 2019 tarihinde sona erecek. Sözleşmeli sağlık personeli alımı hakkında detaylar ve daha fazlası kamu bülteni haber sitesinde.

Ankara Üniversitesi Sözleşmeli 132 Personel Alımı Başvuruları 2 Nisan'da Sonlanacak

Ankara Üniversitesi'nin sözleşmeli 132 personel alımı için 18 Mart 2019 tarihi itibariyle başlayan başvuru 2 Nisan 2019 tarihinde sona erecek. Sözleşmeli sağlık personeli alımı hakkında detaylar ve daha fazlası kamu bülteni haber sitesinde.

YENİ DUYURULARI VE HABERLERİ KAÇIRMAK İSTEMİYORSAN TIKLA VE ÜCRETSİZ İNDİR!

8 MART'TA İLAN YAYIMLANMIŞTI

 'Ankara Üniversitesi Sözleşmeli Personel İlanı' başlığı altında Resmi Gazete, Devlet Personel Başkanlığı ve çeşitli basın yayın kuruluşları aracılığıyla yapılan duyuruda , 'Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslar’ın Ek 2. maddesine göre Üniversitemizde toplam 132 pozisyona 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4/B maddesi uyarınca sözleşmeli personel alınacaktır.' ifadelerine yer verilmiş, hemşire, sağlık teknikeri, fizyoterapist, sosyal çalışmacı ve diğer sağlık personeli unvanlarında alım yapılacağı açıklanmıştı.  Ankara Üniversitesi Sözleşmeli Personel Alımı başvurusu yapmak isteyen adayların başvuru genel şartlarında yer alan KPSS ve diğer konuları dikkatle incelemesi , ayrıca başvuru özel şartlarına da dikkat etmesi gerekiyor. 

YENİ ALIMLARDAN ANINDA HABERDAR OLMAK İÇİN TIKLA VE KATIL.

ANKARA ÜNİVERSİTESİ SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ ALIMI BAŞVURU GENEL ŞARTLARI

  1. 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48. maddesinde belirtilen genel şartları taşımak.
  2. 2018 KPSS (B) gurubu sınavına girmiş olmak.
  3. Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak.
  4. Gerçeğe aykırı belge verenler ya da beyanda bulunanlar hakkında yasal işlem yapılacaktır. Atamalarıyapılmış ise atamaları iptal edilecektir. Kurumumuzca kendilerine bir ücret ödenmiş ise bu ücret yasal faizi ile birlikte tazmin edilecektir.
  5. Başvuracak adayların 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 4/B maddesinin “Bu şekilde istihdam edilenler, hizmet sözleşmesi esaslarına aykırı hareket etmesi nedeniyle kurumlarınca sözleşmelerinin feshedilmesi veya sözleşme dönemi içerisinde Bakanlar Kurulu Kararı ile belirlenen istisnalar hariç sözleşmeyi tek taraflı feshetmeleri halinde, fesih tarihinden itibaren bir yıl geçmedikçe kurumların sözleşmeli personel pozisyonlarında İstihdam edilemezler” hükmü gereğince bu maddeye aykırı durumu tespit edilenler hakkında işlem yürütülmeyecektir. 

SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIMI BAŞVURULARI NEREYE YAPILACAK?

Ankara Üniversitesi sözleşmeli sağlık personeli alımı başvuru işlemleri Ankara Üniversitesi Rektörlüğü Personel Daire Başkanlığı, Sözleşmeli Personel Şubesi Beşevler/ANKARA adresine şahsen yapılacak. Başvuru sırasında adaylardan aşağıdaki belgeler talep edilecek. 

BAŞVURU SIRASINDA GEREKLİ BELGELER

  1. Başvuru Formu (Resmi siteden indirilebilir) , 1 adet vesikalık fotoğraf, (Başvuru formuna yapıştırılacaktır.)
  2. Diploma veya geçici mezuniyet belgesinin fotokopisi,
  3. Nüfus cüzdanı fotokopisi,
  4. KPSS (B) grubu sonuç belgesi (internet çıktısı)

KONTENJAN DAĞILIMI

KAMUBULTENİ.COM - ANKARA