Amasya Üniversitesi En Az 55 KPSS ile 47 Sözleşmeli Personel Alımı Yapacak

Resmi Gazetede yayımlanan ilan ile Koruma ve Güvenlik Görevlisi, Destek Personeli ve Büro Personeli kadrolarına istihdam edilmek üzere Amasya Üniversitesine 47 sözleşmeli kamu personeli alımı yapılacak.

Amasya Üniversitesi En Az 55 KPSS ile 47 Sözleşmeli Personel Alımı Yapacak

Üniversite tarafından duyurulan ilanla Lisans, Ön lisans ve Ortaöğretim mezunlarından yazılı ve sözlü sınav yapılmaksızın 47 kadro için sözleşmeli personel alınacaktır. Başvurular için ilgili KPSS puan türünden en az 55 almak gerekiyor.

Başvuru Tarihi ve Şekli

Adaylar başvurularını bugün itibariyle yapabilecektir. Başvurular 28 Mart – 11 Nisan 2022 tarihleri arasında alınacaktır.

Başvuru yapmak isteyen adayların https://pdb.amasya.edu.tr/ adresinde bulunan Başvuru Talep Formunu bilgisayar ortamında doldurup, çıktısını alıp imzalayarak istenilen belgelerle birlikte 11 Nisan 2022 (saat: 17.00) kadar Amasya Üniversitesi Personel Daire Başkanlığına şahsen başvurmaları gerekmektedir. Adaylar sadece tek bir unvan için ilan numarası belirterek başvuru yapacaklardır. Birden fazla ilan numarası ile başvuru yapıldığı takdirde bütün başvuruları geçersiz sayılacaktır.

Alım Yapılacak Kadrolar ve Nitelikleri

Başvuru Genel Şartları

1. 657 sayılı Kanunun 48. maddesinde belirtilen genel şartları taşıyor olmak.

2. Erkek adaylar için askerliğini yapmış, muaf veya tecilli olmak.

3. 657 sayılı Kanunun 53. maddesi hükümleri saklı kalmak kaydıyla görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı bulunmamak.

4. KHK ile kamu görevinden çıkarılmamış olmak.

5. Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak.

6. Yurtdışında eğitim görenlerin mezuniyet belgelerinin denkliğini ilgili makamlarca onaylatmış olmak.

7. Müracaat tarihi itibariyle 30 (otuz) yaşını bitirmemiş olmak.

Koruma ve Güvenlik Görevlisi Özel Şartları

1.5188 sayılı Özel Güvenlik Hizmetlerine Dair Kanun’un 10. maddesindeki şartları taşımak.

2.Yapılacak görev gereği nöbet, vardiya, mesai saatleri dışında ve hafta sonları çalışmaya herhangi bir engeli olmamak.

3.Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı bulunmamak, bedensel özürlü olmamak, şaşılık, körlük, topallık, işitme kaybı, yüz çehresinde sabit eser, uzuv noksanlığı, kekemelik ve benzeri engeller bulunmamak.

4. Erkek adaylar için en az 170 cm. boyunda olmak. Boyun son iki rakamına göre (+ -) 15 Kg. ağırlığa sahip olmak ve bunu sağlık kurumlarından belgelendirmek.

5. Bayan adaylar için en az 160 cm. boyunda olmak. Boyun son iki rakamına göre (+ -) 15 Kg. ağırlığa sahip olmak ve bunu sağlık kurumlarından belgelendirmek.

6. Son başvuru tarihi itibarıyla geçerlilik süresi dolmamış silahlı/silahsız özel güvenlik görevlisi kimlik kartına sahip olmak.

7. Erkek adaylar için Askerliğini yapmış olmak

Destek Personeli Özel Şartlar

1. Temizlik görevini devamlı yapmasına engel olabilecek hastalık ve benzeri engelleri bulunmamak,

2. Temizlik için alınan destek personeli; kapalı mekânların ana girişi dâhil sınıflar, laboratuvarlar, lavabo ve tuvaletler, salonlar ve çalışma odaları ile ortak kullanım alanlarını süpürme ve paspas yapma, çevre düzenlemesi yapma, çim biçme, çiçek ve peyzaj bakımı, budama, sulama, eşya taşıma vb. işleri ile birlikte yöneticileri tarafından verilecek diğer iş ve işlemleri yapacaklardır.

Başvuru İçin İstenen Belgeler

1. Başvuru Talep Formu https://pdb.amasya.edu.tr/ adresinden alınacaktır

2. 2020 KPSS Sınav Sonuç Belgesi.

3. Nüfus Cüzdanı/ Kimlik Kartı aslı ve fotokopisi.

4. Diploma veya Geçici Mezuniyet Belgesinin aslı veya Noter onaylısı (e-Devlet üzerinden alınan kare kodlu belge kabul edilecektir).

5. Adli Sicil Kaydı (e-Devlet üzerinden alınan kare kodlu belge kabul edilecektir)

6. Erkek adaylar için Askerlik Durum Belgesi (e-Devlet üzerinden alınan kare kodlu belge kabul edilecektir.)

7. Koruma ve Güvenlik Personeli için geçerli özel güvenlik görevlisi kimlik kartı.

8. Koruma ve Güvenlik Personeli için görevini devamlı yapmasına engel olabilecek psikiyatrik hastalığı, bedensel engeli, şaşılık, körlük, topallık, işitme kaybı, uzuv noksanlığı, kekemelik ve benzeri engeller bulunmadığına dair sağlık raporu. (Atanmaya hak kazananlardan istenecektir.)

9. Tecrübe istenilen pozisyonlar için meslek kodunu gösterir SGK hizmet dökümüyle birlikte resmi veya özel kuruluşlardan başvuru tarihleri içerisinde alınmış iş deneyim belgesi ıslak imzalı olarak başvuru formuna eklenecektir. SGK Hizmet dökümünde e-Devletten alınan kare kodlu belgeler kabul edilecektir. SGK Hizmet dökümünde yer alan meslek kodu ile tecrübe istenilen pozisyonun uyumlu olması gerekir.

10. Son 6 ay içinde çekilmiş 2 adet vesikalık fotoğraf.

11. İlan kodu DP.6 olan Destek Personeli için Millî Eğitim Bakanlığına bağlı Halk Eğitimi Merkezlerinden alınan hijyen belgesi.

KAMU İLANLARI VE MEMUR ALIMLARINDAN ANLIK OLARAK HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN.

 

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZI TAKİP EDEREK TÜM İLANLARDAN ANINDA HABERDAR OLUN!

 /  /