Aile Bakanlığı Tarafından 4 bin 175 Personel İçin Tercih Duyurusu Geldi

Aile Bakanlığı tarafından 6 Mayısta sözlü sınav sonuçları açıklanan 4 bin 175 sözleşmeli personel alımı için tercih duyurusu yayımlandı. Tercih yapmak için haberimizdeki bağlantıya tıklayabilirsiniz.

Aile Bakanlığı Tarafından 4 bin 175 Personel İçin Tercih Duyurusu Geldi

Aile Bakanlığı tarafından farklı kadrolarda başvuruları alınan 4 bin 175 sözleşmeli kamu personeli için tercih alınması süreci başladı.

Sınavı asil olarak kazanan adaylar 20/05/2022- 26/05/2022 (Perşembe günü) (Saat 23:59’ e kadar) tarihleri arasında tercihlerini sistem üzerinden yapacaklardır.

Adaylar, en fazla 20 tercih yapabilecek olup, ayrıca tercihlerine yerleşememesi halinde 20 tercih dışında boş kalan yerlere tercih dışı sistem tarafından yerleştirmeyi isteyip istemediğini belirtebileceklerdir.

Tercihler sisteme kaydedilip onaylandıktan sonra tercih formunun çıktısı alınarak imzalanacak ve tercihlerinden birine yerleşen adaylar atamaya esas belgeleri ile birlikte teslim edecektir.

Adaylar, başarı puanı üstünlüğü esasına göre ve tercihleri doğrultusunda sistem tarafından yerleştirilecektir.

TERCİH YAPMAK İÇİN TIKLAYIN

Yerleştirme işlemleri sonucunda atanmaya hak kazanan adaylar için atamaya esas istenilen belgelere ilişkin ayrıca duyuru yapılacaktır.

Not:

Adayların Kariyer kapısı üzerinden bildirilen cep telefonlarına kullanıcı adı ve şifresi gönderilmektedir.

Adayların Kariyer kapısı üzerinden bildirilen e-posta ve cep telefon bilgilerinde değişiklik olması halinde aşağıda yer alan irtibat telefonlarını aramak suretiyle bilgilerini güncelleyebilecektir.

KAMU İLANLARI VE MEMUR ALIMLARINDAN ANLIK OLARAK HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN.

 

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZI TAKİP EDEREK TÜM İLANLARDAN ANINDA HABERDAR OLUN!

 /  /