Adli Tıp Kurumu 72 Kamu Personeli Alımı Başvuru Ekranı Açıldı (Hizmetli-Şoför-Sağlık Personeli)

Adli Tıp Kurumu Başkanlığı en az lise mezunu adaylar arasından kamu personeli alımı için başvuru ekranı açıldı ve başvurular başladı. İşte ilan detayları ve başvuru şartları.

Adli Tıp Kurumu 72 Kamu Personeli Alımı Başvuru Ekranı Açıldı (Hizmetli-Şoför-Sağlık Personeli)

Adli Tıp Kurumu kamu personeli alımı başvuru ekranı açıldı.

Adalet Bakanlığı 2019 yılı kamu personeli alımı başvuru ekranı açıldı. En az lise mezunu adaylar arasından KPSS puanı ile yapılacak personel alımında başvuru detayları ve şartları ile başvuru ekranı kamubulteni.com 'da.

BAŞVURU GENEL ŞARTLAR

Adli Tıp Kurumu kamu personeli alımında başvuru yapacak adayların aşağıdaki şartları taşıyor olması gerekmektedir.

  • Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,
  • Son başvuru günü olan 5 Nisan 2019 tarihinde 657 sayılı Kanunun 40’ıncı maddesindeki yaş şartlarını taşımak ve merkezî sınavın yapıldığı yılın ocak ayının birinci günü itibarıyla 35 yaşını bitirmemiş olmak, ( 01 Ocak 1983 ve sonrası doğumlular müracaat edebilecektir.)
  • Askerlikle ilgisi bulunmamak veya askerlik çağına gelmemiş olmak, askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış yahut ertelenmiş ya da yedek sınıfa geçirilmiş olmak,
  • 657 sayılı Kanunun değişik 48/1-A/5 bendinde sayılan suçlardan mahkûm olmamak,
  • 657 sayılı Kanunun 53’üncü maddesi hükümleri saklı kalmak kaydı ile görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı bulunmamak,
  • Kamu haklarından mahrum olmamak,
  • Son müracaat tarihi itibarıyla istihdam edilecek sözleşmeli personel pozisyonu için gerekli öğrenim niteliğini taşıyor olmak,
  • Güvenlik soruşturması ve/veya arşiv araştırması sonucu olumlu olmak.
  • Adayların KPSS'den en az 70 almış olması gerekmektedir.

ALIM YAPILAN KADROLAR VE BAŞVURU ÖZEL ŞARTLARI

Şoför kadrosu için aranan özel şart: E sınıfı sürücü belgesine sahip olmak (ya da Karayolları Trafik Yönetmeliğinde 17/04/2015 tarihli ve 29329 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan değişiklik ile 01 Ocak 2016 tarihi itibarıyla yeni tip D sınıfı sürücü belgesine sahip olmak)

BAŞVURU ŞEKLİ

Adalet Bakanlığı Adli Tıp Kurumu kamu personeli alımı başvurusu başladı. Kurum tarafından yapılan son dakika açıklamasında internet üzerinden başvuruların başladığına yer verildi. 

BAŞVURU İÇİN TIKLAYIN

BAŞVURUNUZU KONTROL ETMEK İÇİN TIKLAYIN

MEMUR ALIMLARINDAN, POLİS VE PÖH ALIMLARINDAN İLK SİZİN HABERİNİZ OLSUN İSTİYORSANIZ AŞAĞIDAKİ LİNKLERDEN MOBİL UYGULAMAMIZI İNDİRİN.

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN