Adli Tıp İnfaz Koruma Memuru-Sağlık ve Büro Personeli Alımı İlanı Yayımlandı

Adli Tıp Kurumu Başkanlığı tarafından bir ilan yayımlandı. Yayımlanan ilanda en az lise mezunu adaylar arasından personel alınacağına yer verildi. İKM, sağlık personeli, büro memuru kadrolarına yapılan personel alımında başvuru detayları haberimizde.

Adli Tıp İnfaz Koruma Memuru-Sağlık ve Büro Personeli Alımı İlanı Yayımlandı

Adli Tıp Kurumu kamu personeli alacak.

Adli Tıp Kurumu tarafından bugün Resmi Gazete 'de yayımlanan duyuruda , farklı kadrolada çalıştırmak üzere 57 kamu personeli alınacağına yer verildi. 

BİYOLOG, DİĞER TEKNİK HİZMET PERSONELİ (KİMYAGER ), BÜRO PERSONELİ, HİZMETLİ, ŞOFÖR, TEKNİSYEN, HEMŞİRE, LABORANT, İNFAZ KORUMA MEMURU, SAĞLIK TEKNİKERİ VE SAĞLIK TEKNİSYENİ KADROLARINDA ÇALIŞTIRMAK ÜZERE YAPILACAK PERSONEL ALIMINDA BAŞVURU DETAYLARI ŞU ŞEKİLDE;

BAŞVURU GENEL ŞARTLARI

Tüm kadrolar için aranan genel şartlar şu şekilde;

  • Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,
  • Son başvuru günü olan 06 Eylül 2019 tarihi itibarıyla 657 sayılı Kanunun 40’ıncı maddesindeki yaş şartlarını taşımak ve merkezi sınavın yapıldığı (KPSS-2018) yılın ocak ayının birinci günü itibarıyla 35 yaşını bitirmemiş olmak. ( 01 Ocak 1983 ve sonrası doğumlular müracaat edebilecektir.) İnfaz ve Koruma Memuru pozisyonu için, merkezi sınavın (KPSS-2018) yapıldığı yılın Ocak ayının birinci günü itibarıyla itibarıyla 18 yaşını doldurmuş ve 30 yaşını bitirmemiş olmak. (01 Ocak 1988 ve sonrası doğumlu olanlar sınava müracaat edebilecektir.).
  • Askerlikle ilgisi bulunmamak veya askerlik çağına gelmemiş olmak, askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış yahut ertelenmiş ya da yedek sınıfa geçirilmiş olmak,
  • 657 sayılı Kanunun değişik 48/1-A/5 bendinde sayılan suçlardan mahkûm olmamak,
  • 657 sayılı Kanunun 53’üncü maddesi hükümleri saklı kalmak kaydı ile görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı bulunmamak,
  • Kamu haklarından mahrum olmamak,
  • Son müracaat tarihi itibarıyla istihdam edilecek sözleşmeli personel pozisyonu için gerekli öğrenim niteliğini taşıyor olmak.
  • Güvenlik soruşturması ve/veya arşiv araştırması sonucu olumlu olmak.

KADRO DAĞILIMI VE BAŞVURU ÖZEL ŞARTLARI

Kadın İnfaz koruma memuru alımı için 160 cm. 'den kısa boylu olmamak, c) Boy uzunluğunun santimetre cinsinden son iki rakamı ile kilosu arasındaki fark 13'ten fazla, 17'den az olmamak, (Örneğin; 170 cm boyunda olan bir adayın kilosunun 70+13=83'ten fazla, 70 -17=53'ten az olmaması gerekmektedir.

Şoför kadrosu için E sınıfı sürücü belgesine sahip olmak (ya da Karayolları Trafik Yönetmeliğinde 17/04/2015 tarihli ve 29329 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan değişiklik ile 01 Ocak 2016 tarihi itibarıyla yeni tip D sınıfı sürücü belgesine sahip olmak)

İlana başvuracak diğer adaylar bu sayfada >> TIKLA KATIL

BAŞVURU

Adalet Bakanlığı Adli Tıp Kurumu Başkanlığı 'na personel alımı için başvurular 26 Ağustos 2019 günü saat 10:00'da başlayıp, 06 Eylül 2019 gününe kadar alınacak. Başvurular internet üzerinden alınacak. Başvuru ekranı açıldığı anda bildirimle haberdar olmak için mobil uygulamamızı indirin >>

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN